Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

на дело за издръжка на дете

Featured Replies

Ако някой може да даде информация,на дело за издръжка съм призован в срок от един месец ,като иска на ищицата е 200 лв.като лъжесвидетелства че детето е болно и че съм нямал друго дете ,че работя в чижбина и имам големи доходи .аз нямам доказани доходи и дори в момента съм безработен а имам и друго дете за издържане ,плащтам наем висок заем и едва свъезвам двата края на детето си пари съм пращтал досега по 5о евро сега не работа и тя ме съди какво трябва да направя благодаря предварително

• 2 седмици по-късно...

Ищецът /човекът, който завежда иска/ може да твърди всичко в исковата си молба /това не е лъжесвидетелстване/ - стига да може да го докаже. Ти си страна, равна на нея в този процес и това е състезание - сиреч, всичко което казваш като своя позиция - трябва да го докажеш ти. Направи копие от акта за раждане на другото си дете. Извади си удостоверение за това, че си безработен. Направи копие от договора за наем. Не казваш годините на детето. Те също са от огромно значение за преценката. А що се отнася до шансовете ти - това зависи на какъв съдия ще попаднеш. Мое лично мнение е, че в този момент една месечна издръжка от 150 лв е минимума за едно дете, от които ти следва да поемеши поне 80 лв. Говоря хипотетично разбира се. Това е моето мнение на съфорумец. Дерзай!

• Автор

Ищецът /човекът, който завежда иска/ може да твърди всичко в исковата си молба /това не е лъжесвидетелстване/ - стига да може да го докаже. Ти си страна, равна на нея в този процес и това е състезание - сиреч, всичко което казваш като своя позиция - трябва да го докажеш ти. Направи копие от акта за раждане на другото си дете. Извади си удостоверение за това, че си безработен. Направи копие от договора за наем. Не казваш годините на детето. Те също са от огромно значение за преценката.

А що се отнася до шансовете ти - това зависи на какъв съдия ще попаднеш.

Мое лично мнение е, че в този момент една месечна издръжка от 150 лв е минимума за едно дете, от които ти следва да поемеши поне 80 лв. Говоря хипотетично разбира се. Това е моето мнение на съфорумец.

Дерзай!

Благодаря следващата седмица очаквам развитие и щте споделя как са се развили нещата до скоро

Може би нямаш намерение да си наемеш адвокат /което личи от поста/. Има още неща за казване, но не тук. Ако искаш, заповядай на ЛС. За мен не би било проблем. Дерзай!

Само един страничен въпрос г-не , няма нищо общо с делото ... защо като пишете за толкова сериозно нещо не вземете да си направите една нормална регистрация , нелепо е да пишете в мъжки род , а никът ви да е Violeta Nikolova ... просто не върви нещо !

• Автор

Само един страничен въпрос г-не , няма нищо общо с делото ... защо като пишете за толкова сериозно нещо не вземете да си направите една нормална регистрация , нелепо е да пишете в мъжки род , а никът ви да е Violeta Nikolova ... просто не върви нещо !

Извинявам се но ползвам на половинката ми регистраяията тъй като нямам свойя и не съм толко компетентен каде как се влиза и.нт. все още се уча и щте ми трябва време до скоро

Благодаря, Hanibal_Lektar, наистина. В ЛС бих казала на господина само какво да бъде поведението му в съдебната зала, тъй като явно точно тези детайли, които си забелязал и ти съм забелязала и аз. Нищо повече. Така наистина ще раздразниш съда, а съдията освен, че е овластен от закона и облечен в черна тога, отдолу е човек и тези неща ще го подразнят. Това е всичко май!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.