Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с папка със снимки

Featured Replies

Здравейте! Вчера открих, че ми липсват около 50 папки от папката Н, в която качвам снимките от фотоапарата. Първоначално помислих, че някакъв вирус ми ги е изтрил. После си спомних, че предния ден синът ми разглеждаше точно тази папка. Затова предполагам, че той е променил някакви настройки без да знае и разбира. Не успявам да видя нито снимките, нито папките с Уиндоус Експлоръра. Но с изненада открих, че през програмката, която върви с фотоапарата, PMB Launcher, ги виждам и мога да ги копирам. Там,на локация на снимката ми дава, че се намират в папката Н. Опитах се да създам папка с име, което знам, че го има, но самата папка не я виждам и ми дава съобщение, че вече съществува такава папка. А като пусна да я търся - не я намира. Пробвах с хидън - не е това. Пробвах system restore - и така не става. Пробвах през програмката да създам папка в папката Н и да копирам в нея снимки, копира ги и запълни място от паметта, но пак не се вижда. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще бъда благодарна на всякакви предложение.

Провери да не ги е направил системни.

В "опции на папките" >> "изглед" слагаш отметка на "показвай скритите файлове и папки".

• Автор

В "опции на папките" >> "изглед" слагаш отметка на "показвай скритите файлове и папки".

Това беше първото нещо, което направих. Не са скрити, защото не се появиха.
  • Автор

Виж тази отметка там ли е

Там беше. Махнах я - пак ги няма. :P

Някой друг експлорер алтернативен няма ли да може да види папката? през дос вижда ли се папката? ако имаш програма за запис на дискове, пробвай уж че ще пишеш диск и виж дали там няма да се види и да можеш да я копираш през самата програма?

Разгледай филмчето за ПМБ и повтори стъпките по избор на папка за импорт, това ще ти даде отговор на поставения въпрос - цък :P

• Автор

Аз за себе си намерих решение как да си спася снимките. Но пък ми е твърде любопитно какво точно се е случило с настройките на папката-родител. Първо ще отговоря на някои от въпросите. Под дос не се виждат папките, с командата dir не се показват. С командата cd обаче, успявам да влезна в невидима папка, на която знам името. През Неро не се виждат. Но се виждат, както съм описала в първия пост, през ПМБ. Изгледах филмчето, но моята версия е друга и не успях да намеря тези настройки. Така. През ПМБ си копирам снимките. В папката-родител имам още доста папки, които започнах да прехвърлям на външен носител. И отново странност. Като изтрия записаните вече папки, на тяхно място се появяват от невидимите. И така - записвам, изтривам, показват се още и още от невидимите. Днес забелязах и друго. Дялът от твърдия диск, на който са въпросните невидими папки, е 80 ГБ. А като му дам пропъртис, заетото и свободното място е около 60 ГБ, т.е. 20 ГБ се губят някъде, което е горе-долу колкото липсващите снимки.

Не пробва ли с някой "LiveCD"? Ако имаш възможност, пусни му един "Hiren's BootCD ". Преди време така си спасих една папка с текстови файлове.Тогава, така и не разбрах къде е проблема.Интересно е че, направих си "архив" на дяла с Acronis, след това този архив го прехвърлих на друг комп, и въпросната папка си беше там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.