Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за училище?

Featured Replies

Здравейте.Уча в пгте Хенри Форд,и понеже не съм много доволен от училището(най-вече че няма момичета),искам в най-скоро да се преместя в 22 или 30-то училище(за 22 има и лични причини че да искам да ходя там),и бихте ли ми каза ли дали това е възможно преди края на първия срок,(да е с някакъв изпит или нещо друго)?

Здравейте.Уча в пгте Хенри Форд,и понеже не съм много доволен от училището(най-вече че няма момичета),искам в най-скоро да се преместя в 22 или 30-то училище(за 22 има и лични причини че да искам да ходя там),и бихте ли ми каза ли дали това е възможно преди края на първия срок,(да е с някакъв изпит или нещо друго)?

Естествено,че е възможно.

Просто си подаваш документите или незнам каквото е там за напускане на учебното заведение.Казваш,че не си доволен или нещо от сорта.

И с документите,които ти дадат от сегашното ти училище,отиваш в 22 или 30-то както казваш и така става работата : ) 

Единственото,което трябва да се вземе под внимание е това дали сегашното ти и бъдещото ти училище,трябва да бъдат така да се каже идентични и сходни по искане на бал.

• Автор

Естествено,че е възможно.

Просто си подаваш документите или незнам каквото е там за напускане на учебното заведение.Казваш,че не си доволен или нещо от сорта.

И с документите,които ти дадат от сегашното ти училище,отиваш в 22 или 30-то както казваш и така става работата : )

Единственото,което трябва да се вземе под внимание е това дали сегашното ти и бъдещото ти училище,трябва да бъдат така да се каже идентични и сходни по искане на бал.

За бал-а 22 иска повече бал,но понеже не се представих добре на матурите(не ги приех на сериозно и съжалявам за простотията ми)и се питам дали мога да вляза в 22 с предварителен изпит.Просто трябва да отида в 22 (или 30-то)в най-скоро време.Ако отида в 22 живота ми за няколко години напред ще се промени коренно (в позитивната посока).Затова ми е супер важно да отида там,но за съжаление късно ми дойде акъла и просветлението.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

За бал-а 22 иска повече бал,но понеже не се представих добре на матурите(не ги приех на сериозно и съжалявам за простотията ми)и се питам дали мога да вляза в 22 с предварителен изпит.Просто трябва да отида в 22 (или 30-то)в най-скоро време.Ако отида в 22 живота ми за няколко години напред ще се промени коренно (в позитивната посока).Затова ми е супер важно да отида там,но за съжаление късно ми дойде акъла и просветлението.

Мисля,че вече нямаш право на изпити,но може и да греша.

Единственото,за което съм сигурен е че можеш с документи от едното в другото да отидеш,но трябва да проучиш дали ще те приемат в 22 и тнт..

Другото,което можеш е да направиш така,че да те изгонят,но не е желателно тъй като няма да те сложат в елитно училище,но всичко е възможно.По принцип като се изгони ученик,го пращат в училище подобно на неговото.

• Автор

Мисля,че вече нямаш право на изпити,но може и да греша.

Единственото,за което съм сигурен е че можеш с документи от едното в другото да отидеш,но трябва да проучиш дали ще те приемат в 22 и тнт..

Другото,което можеш е да направиш така,че да те изгонят,но не е желателно тъй като няма да те сложат в елитно училище,но всичко е възможно.По принцип като се изгони ученик,го пращат в училище подобно на неговото.

О,аз нямам намерение да ме гонят,защото това ще е лошо за мене.Дали ако подхвърля една/2 стотачки за "дарение"на 22 биха ме приели...?В момента разполагам с толкова пари,мога и да продам псп-то,за да се съберат кинти за "дарение".Но тези дни ще трябва да отида да питам.

За 2 стотачки пръста няма да си мръднат. Кандидатства се след 7ми и след 8ми клас, като смед 8ми е по оценки. Виж щом си изпуснал момента - отиваш във 22ро и говориш с директорката дали ще може вАобще да те приеме. След това отиваш в сегашното училище и чак тогава взимаш отпускни. А най-добре е ако ваще познават някой, иначе надали ще се занимават с нови ученици. А 22ро не е толкова добро училище - защо толкова си се насочил към него?

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

О,аз нямам намерение да ме гонят,защото това ще е лошо за мене.Дали ако подхвърля една/2 стотачки за "дарение"на 22 биха ме приели...?В момента разполагам с толкова пари,мога и да продам псп-то,за да се съберат кинти за "дарение".Но тези дни ще трябва да отида да питам.

То това да не ти е патрулка?Че те даже нема вземат пари вече..

Дарение не-дарение да дадеш това не е гаранция,че ще те приемат.

Говори с директорката на 22-то ,както казва колегата.Друг вариант нямаш значи.

• Автор

За 2 стотачки пръста няма да си мръднат. Кандидатства се след 7ми и след 8ми клас, като смед 8ми е по оценки.

Виж щом си изпуснал момента - отиваш във 22ро и говориш с директорката дали ще може вАобще да те приеме. След това отиваш в сегашното училище и чак тогава взимаш отпускни. А най-добре е ако ваще познават някой, иначе надали ще се занимават с нови ученици.

А 22ро не е толкова добро училище - защо толкова си се насочил към него?

Еми причините са лични(заради тези причини повечето мъже правят грешки,но не мисля моето за бъдеща грешка).Бях чул големи хвалби за Хенри Форд,но като отидох там,освен разочарование,друго не почуствах.А 30-то е краен вариянт.

А може ли да се кандидатства накрая на първия срок,със срочните оценки?

Еми причините са лични(заради тези причини повечето мъже правят грешки,но не мисля моето за бъдеща грешка).Бях чул големи хвалби за Хенри Форд,но като отидох там,освен разочарование,друго не почуствах.А 30-то е краен вариянт.

А може ли да се кандидатства накрая на първия срок,със срочните оценки?

НЕ

До колкото знам след това в 8ми клас повече няма официално кандидатстване. Всичко е преместване. Не е лошо да е накрая на първия срок и да си с отличен бележник. Останах с впечатлението, че ти тия неща сам ще ги правиш. А това да се правиш на гантстер да хвърляш 2,3,4,5 стотачки е безмисленно. Първо трябва да отиде родител, да говори, а ако имате приятел там - да се види дали въобще има къде да те сложат. Чак после ще отидеш и ти и ще се говори. А ако има дарения умножи 5те стотака по най-малкото две или дори четири. И аз бях чул големи хвалби за мойто даскало /при това не уча там отскоро/, ама ето - със смесени чуства съм. П.С. Я кажи защо ти е да се местиш, че ако е за това, за което си мисля бих ти казал, че няма смисъл.

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

• Автор

До колкото знам след 7ми клас няма официално кандидатстване. Всичко е преместване. Не е лошо да е накрая на първия срок и да си с отличен бележник.

Останах с впечатлението, че ти тия неща сам ще ги правиш. А това да се правиш на гантстер да хвърляш 2,3,4,5 стотачки е безмисленно. Първо трябва да отиде родител, да говори, а ако имате приятел там - да се види дали въобще има къде да те сложат. Чак после ще отидеш и ти и ще се говори. А ако има дарения умножи 5те стотака по най-малкото две или дори четири.

И аз бях чул големи хвалби за мойто даскало, ама ето - със смесени чуства съм.

П.С. Я кажи защо ти е да се местиш, че ако е за това, за което си мисля бих ти казал, че няма смисъл.

Първо че е заради лошо мнение към Пгте Хенри Форд(най-вече е това),и второ заради едно момиче.

• Автор

Сега ми дойде една идея-ако отида да уча в ирландия от декември до януари,и се върна тука сигурно ще ме приемат с почести.Майче ще се прибягва до този вариянт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.