Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

монитор до 300 лв

Featured Replies

IBM T120 (за 200 лв) втора ръка или някой нов samsung 220-230 лв, a ИБМ е професионален на вси4кото отгоре :blink:

IBM T120 (за 200 лв) втора ръка или някой нов samsung 220-230 лв, a ИБМ е професионален на вси4кото отгоре :)

200 лв много ми се струват за втора ръка монитор,че дори и IBM да е..

Преди време си спомням бях взел един IBM 15 инча за 100 лв втора ръка също.Веднага 2 месеца след това започна да прави проблеми и се наложи да го продам..

Та съветът ми е като отиваш да го оглеждаш да сложиш за wallpaper на десктопа черен цвят..изцяло черно.За да видиш дали има изгоряли пиксели или нещо подобно.

Иначе IBM ги предпочитам пред SAMSUNG.Philips също са качествена марка при мониторите.

Изобрът е твой :)

• Автор

той монитора е 20' само дето не е widescreen а е 3:4, и като го купувам гледам вси4ки цветове, фокуса и т.н., всъшност ве4е си го взех и съм доста доволен, имах възможност да го сравня с друг абсолютно същия и имаше разлика, остава да видим колко време 6те издържи :rolleyes:

Ще издържи той,а гаранция не ти ли даде? Винаги,когато купувам нещо втора употреба,изисквам гаранция минимум 1 месец.

• Автор

гаранцията е 1 година, но не включва изгорял писел, сега имам друг проблем с целия комп, но това ще опиша в "хардуерни въпроси"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.