Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран с Wn Vista Home

Featured Replies

Преди два дена както си работех и изведнъж се появи син екран, за около секунда и след това се появи надпис operation system not found.

Лаптопа не искаше да се изгаси докато не му дръпнах батерията.

Вече ми дойде до гуша от тази бъгава виста но от друга страна е лицензирана.

Мога ли да върна първоначалната инсталация (чувал съм, че имало така опция) или да преинсталирам направо?

Публикувано изображение

Направо или накриво, но за тези параметри Vista-та е малко тежичка, в допълнение х86 версията работи по-зле от х64. Ако имаш вариант за ХР - може би ще е най-добре.

• Автор

Да и аз съм за ХР но губя лиценза което е важно. Отделно имам проблем със CD-то и преинсталацията ще се наложи, да е от флашка. Колко дисково пространство изисква ХР сървис пак 2?

препоръчилтелно е да имаш 5 GB свободно

Да и аз съм за ХР но губя лиценза което е важно.

Мисля че от Vista към ХР може да се направи Downgrade,така ще имате лицензирано ХР.

Ще трябва да проверите точно как става.

Това може да помогне.

Дано да стане,успех.

• Автор

Мисля че от Vista към ХР може да се направи Downgrade,така ще имате лицензирано ХР.

Ще трябва да проверите точно как става.

Това може да помогне.

Дано да стане,успех.

Благодаря за отговора.В темата ясно е подчертано:

но само ако си с бизнес и нагоре. Home all не важат за XP Pro.

пращаш:VISTA key:

HP PC p/n:

адрес и телефон /адреса за да ти пратят дисковете, телефона за инфо/

Мога ли да върна първоначалната инсталация (чувал съм, че имало така опция) или да преинсталирам направо?

По принцип за ОЕМ версиите, каквато се предполага, че е на Сони-то не може да се прави доунгрейд. Но с някои изключения разбира се - цък

Очевадно за хоум версия това не може да се направи. Защо спамя - исках да споделя, че някои версии на бизнес лаптопите на Ейчпи инсталирани с виста примерно включват подобен лиценз за доунгрейд до ХП. Т.е. в по-високата им на пръв поглед начална цена те са помислили за този вариант. Но явно това няма да сработи в случая. И (пред)последно по темата - вероятно се касае за хардуерен проблем с лаптопа. Също така не е никакъв проблем да се бутира с някакъв диск с виста, пък била тя и няй-бъгавото копие от замунда и да се поправи бут-записа ? За да се хване проблема какъв е точно. Във форума е писано многократно как става това. Както и да се пробва бутиране с някакво лайф Убунто или виста или хп дори за тест на хардуера. Вистата не е връх в операционните системи но в случая поне според мен имаме допълнителни проблеми от хардуерен или друг харектер, успех :cant believe:

• Автор

Благодаря, на Василев за компетентния отговор, който насочва темата в правилната насока, тоест да потърся хардуерния проблем. но тъй, като познанията по тази процедура не са ми добри, ще помоля за помощ. Ако има описана тема, която е в паралел с тази, моля да споделите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.