Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Договор към mtel

Featured Replies

Здравейте. Искам да попитам, ако променя тарифния си план на mtel срока на договора ми ще се промени или ще остане същия като първо подписания. Тоест ако сега договора ми изтича юни 2011 и сега си променя абонаментния план ще се промени ли тази дата на октомври 2011? И ако ще се промени има ли начин да подпиша договор за по-малък срок.

желателно е (дори мисля задължително) да остават 3 (може и по-малко, но не съм сигурен дали може повече) месеца до изтичането на договора - в противен случай най-много да не можете да смените тарифния план при смяна договора се преподписва за минимум 1 година от датата на смяна на тарифния план (във вашия случай-да ще се смени на октомври 2011), като някои определени планове и промоции изискват задължително преподписване за 2 години

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте.

Искам да попитам, ако променя тарифния си план на mtel срока на договора ми ще се промени или ще остане същия като първо подписания.

Тоест ако сега договора ми изтича юни 2011 и сега си променя абонаментния план ще се промени ли тази дата на октомври 2011?

И ако ще се промени има ли начин да подпиша договор за по-малък срок.

Здравей :baby:

Тарифния план може да се сменя по всяко време но само в посока нагоре.

Това за трите месеца е вярно но понеже от Мтел не са луди че да откажат някои лев повече ако решиш да си овеличиш таксата няма да де спрат.

Примерно ако в момента си на такса 5лв и искаш да минеш на 15лв никакъв проблем но ако решиш да намалиш таксата..........

Не може........

Колкото до срока на договора мисля че ще трябва новия да е за минимум две години.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.