Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows7 - Проблем с Firewall

Featured Replies

Здравейте,

получи се някакъв странен проблем с firewall на Windows7 Ultimate x64, проблема е в това, че не може да се стартира service (от controll panel->administrative tools->services->windows firewall->start) на firewall и дава грешка (грешката на картинката по долу). Пробвах няколко метода описани в нета ... да трия файлове от Windows\system32\config\TxR ... не стана пробвах с Update на Windows-a - пак не стана. Антивирусната ми е NOD32. Вирус не е проблема, защото снощи си направих нов install на Windows-a на чист хард (с low level format) и още от начало нямаше firewall. Проблема не е толкова гомям, че няма firewall аз даже го спирам за да не пречи на интернет трафика, проблема е в това че торент клиентите ми казват windows firewall access denied и до там със seed-а в някои тракери (и най - вече един който ми е много важен).

Има ли няой който се е сблъсквал с подобен проблем и да е намерил решение (без преинстал), по принцип знам че с Win7 Ultimate (както и с Vista Busines) има проблеми с dhcp клиента и не иска да се стартира ... пробвах да оправя проблема по подобен начин но неможах да намеря Firewall-а къде се намира в registry editor-a, ако някои поне това може да ми каже да се пробвам и там да човъркам малко :speak:

Благодаря предварително на отговорилите :)

а аз същевременно ще продължавам да търся :hush:

Картинка

Здравейте,

получи се някакъв странен проблем с firewall на Windows7 Ultimate x64, проблема е в това, че не може да се стартира service (от controll panel->administrative tools->services->windows firewall->start) на firewall и дава грешка (грешката на картинката по долу). Пробвах няколко метода описани в нета ... да трия файлове от Windows\system32\config\TxR ... не стана пробвах с Update на Windows-a - пак не стана. Антивирусната ми е NOD32. Вирус не е проблема, защото снощи си направих нов install на Windows-a на чист хард (с low level format) и още от начало нямаше firewall. Проблема не е толкова гомям, че няма firewall аз даже го спирам за да не пречи на интернет трафика, проблема е в това че торент клиентите ми казват windows firewall access denied и до там със seed-а в някои тракери (и най - вече един който ми е много важен).

Има ли няой който се е сблъсквал с подобен проблем и да е намерил решение (без преинстал), по принцип знам че с Win7 Ultimate (както и с Vista Busines) има проблеми с dhcp клиента и не иска да се стартира ... пробвах да оправя проблема по подобен начин но неможах да намеря Firewall-а къде се намира в registry editor-a, ако някои поне това може да ми каже да се пробвам и там да човъркам малко :speak:

Благодаря предварително на отговорилите :)

а аз същевременно ще продължавам да търся :hush:

Картинка

На картинката пише къде д апогледнеш, този надпис не носи никаква информация!

[...] Win7 Ultimate (както и с Vista Busines) има проблеми с dhcp клиента и не иска да се стартира [...]

има я

като ползваш копието на Ч'ич'о Ман'чо правено в час по трудово

доакто същия тоя чичо манчо кой знае къде му е акъла

хахах трябва да поснат да едитват и подобни съобщения да пишат "For more information review the NFO of the stupid torrent you've downloaded"

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

Aquaris не си спомнял да съм питал какво копие ползвам, като нямаш какво да кажеш по въпроса е редно да си замълчиш (като искам разяснения за различните копия ще се обърна към теб). Нито знаеш колко копия съм ползвал нито кои ... аз затова попринцип избягвам да питам по Български форуми, щот тука все се намира някой знайко.

pataran на лаптопа пробвах с две разлнияни копия записвани през доста голям период от време - и двата случая резултата беше сходен ... с разликата че вторияв път firewall service се изключи след около две седмици ... а първия път на следващия ден след инсталацията. Копието което бях сложил първия път съм го ползвал много пъти и беше и на настолния ми комп няколко месеца без проблема (преинсталирах защото исках да си направя low level format) и сложих по-ново копие ... и "бръдъ" :blink:

capnemo там където пише да се провери пише The Windows Firewall service terminated with service-specific error Access is denied.. търся в google и с това ама за сега няма успех ... :ph34r:

capnemo там където пише да се провери пише The Windows Firewall service terminated with service-specific error Access is denied.. търся в google и с това ама за сега няма успех ... :ph34r:

Пуска се като администратор. Този потребител може да гледа логовете

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.