Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Микрофона

Featured Replies

Здравеите,значи моя проблем е следния - имам камера с вграден микрофон и си ги ползвам от 1 година без никакви проблеми,но онзи ден нещо се прецака и немога да разбера какво.Значи микрофона си работи обаче като увелича звука и се получава смущение с колоните и започва да свири много гадно (подобно на ултра звук),помислих че е от микрофона и го смених с самостоятелен микрофон и пак същото (даже тоя път се чувах много гадно аз как говоря по микрофона вместо да чувам другия отсреща),сменвах и входовете,но пак не става,сложих пак онзи микрофон,които е вграден в камерата и пак не става.Ползвам "realtek hd audio manager" за драйвъри,ако някой има решение на проблема МОЛЯ да сподели.Благодаря ви предварително. :withflowers:

Редактирано от r3dnu11 (преглед на промените)

Здравеите,значи моя проблем е следния - имам камера с вграден микрофон и си ги ползвам от 1 година без никакви проблеми,но онзи ден нещо се прецака и немога да разбера какво.Значи микрофона си работи обаче като увелича звука и се получава смущение с колоните и започва да свири много гадно (подобно на ултра звук),помислих че е от микрофона и го смених с самостоятелен микрофон и пак същото (даже тоя път се чувах много гадно аз как говоря по микрофона вместо да чувам другия отсреща),сменвах и входовете,но пак не става,сложих пак онзи микрофон,които е вграден в камерата и пак не става.Ползвам "realtek hd audio manager" за драйвъри,ако някой има решение на проблема МОЛЯ да сподели.Благодаря ви предварително. :whist:

това се нарича обратна положителна акустична връзка или микрофония. Решението да се преместят колони и/или микрофон

• Автор

Ми не става местих и колоните и микрофона и се сащото незнам защо се получава така хубаво си работеха толкова време пък сега що тай става... ,ако преинсталирам компа дали ще се оправи ?

Ми не става местих и колоните и микрофона и се сащото,ако преинсталирам компа дали ще се оправи ?

не. Отдалечете микрофона от колоните, намалете силата на звука в колоните

• Автор

не. Отдалечете микрофона от колоните, намалете силата на звука в колоните

ми точно това направих,силата на звука на колоните беше на 15 отдалечих микрофона и като говора пак се чувам много гадно

ми точно това направих,силата на звука на колоните беше на 15 отдалечих микрофона и като говора пак се чувам много гадно

намалете колоните на нула и пробвайте да запишете с рекордера нещо от микрофона, после изключете микрофона и чуйте как звучи през колоните
  • Автор

намалете колоните на нула и пробвайте да запишете с рекордера нещо от микрофона, после изключете микрофона и чуйте как звучи през колоните

Направих го това и се чува,както си беше преди с включени колони,чисто без шумене,но ако говоря с някого по скайпа как ще стане

Направих го това и се чува,както си беше преди с включени колони,чисто без шумене,но ако говоря с някого по скайпа как ще стане

За да можете да провеждате разговори през скайп например ползвайте слушалки, не колони

• Автор

За да можете да провеждате разговори през скайп например ползвайте слушалки, не колони

Ахам добре,а не може ли да се оправи да си чувам пак през колоните нормално ,както си беше преди без смущения

Ахам добре,а не може ли да се оправи да си чувам пак през колоните нормално ,както си беше преди без смущения

Трябва така да настроите сила на колконките, мястото им, усилване на микрофона и мястото му че да не се предава звук от колонките на микрофона. АКо не можете - слушалки

• Автор

Трябва така да настроите сила на колконките, мястото им, усилване на микрофона и мястото му че да не се предава звук от колонките на микрофона. АКо не можете - слушалки

Ахам добрем благодаря ти много за помоща :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.