Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1800 лв.

Featured Replies

В 1 тема бях писал че мои приятел иска конф до 1000 лв и вие ми дадохте супер предложения.Аз го посъветвах да си купи една от тея конф но тои днеска ми показва няква конф която лично на мен за тея пари не ми харесва .... http://ftech-bg.com/product_info.php?cPath=31_97&products_id=1021 Викам му че за същите пари може да си купи по хувава конф тоя ми вика че не му е трябвал чак толккова силна конф тогава му викам че може за по малко пари да си купи нещо подобно и вика,че искал точно тая конф и разни глупости.Исках да ва попитам дали аз греша относно това че за 1800 лв може да си купиш по як комп или ми даите идея как да го разубедя тоя "мои приятел" които иска да се набута..

Еми поне 200 кинта може да се спестят ако сам си я направиш, а и тази видео карта вече е за никъде така че си е чиста подигравка. И аз имам познати, които са си взимали, взимат си и може би ще си взимат готови такива най-вероятно заради това че не разбират от компютри и от свързване :) Освен да им казваш, че ще се прецакат и да им предложиш да сглобите една, друго не знам какво можеш да им направиш. Все пак аз първата ми конфугурация я правех (мислех) 3 месеца някъде - четене, гледане, питане - та мисълта ми е - който търси - намира и който има излишни пари - ги харчи :cool:

Готова конфигурация само за много много малък бюджет!

В 1 тема бях писал че мои приятел иска конф до 1000 лв и вие ми дадохте супер предложения.Аз го посъветвах да си купи една от тея конф но тои днеска ми показва няква конф която лично на мен за тея пари не ми харесва .... http://ftech-bg.com/product_info.php?cPath=31_97&products_id=1021

Викам му че за същите пари може да си купи по хувава конф тоя ми вика че не му е трябвал чак толккова силна конф тогава му викам че може за по малко пари да си купи нещо подобно и вика,че искал точно тая конф и разни глупости.Исках да ва попитам дали аз греша относно това че за 1800 лв може да си купиш по як комп или ми даите идея как да го разубедя тоя "мои приятел" които иска да се набута..

За тези пари може много повече.Не че е лоша конфигурацията но реалната и цена е около 1400-1500лв

А за 1800лв може да вземеш това.

Публикувано изображение

Харесва ми конфигурацията на Петьо Стоянов,единствено бих сменил видеото с това http://iskampc.com/sapphire-radeon-hd5870-1gb-ddr5-pci-e-vga2.html по-бързо е от HD6870 и е доста изгодно като цена в момента.

ASUS P7P55D-E, iP55, DDR3, U3.0, Sata 3, 2xE16 267.34 D3 4G Kit, 1600MHz,TW3X4G1600C9D, XMS3 201 i5-760, 2.8/8M/s1156, Box 357.84 При този бюджет може да се замисли за външна звукова карта и хубави тонколони!Ефектите при игрите са по-добре с един creative примерно!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Все пак кажи за какво ще ползва системата този твой приятел. Освен това е важно да се спомене на какъв монитор се работи и най-вече - нативната му разделителна способност.

• Автор

Аз просто исках да му покажа че има по хубави конфигурации от тая която си е избрал тои ... и да се опитам да го разубедя да се спре на някоя от тея конф вместо да се набутва с тая готова конф...

Аз просто исках да му покажа че има по хубави конфигурации от тая която си е избрал тои ... и да се опитам да го разубедя да се спре на някоя от тея конф вместо да се набутва с тая готова конф...

Здравей!

Това е често срещано явление. Някой хора независимо от аргументите и доказатествата си взимат готов компютър. Предпочитат нещо лъскаво, дори и да не е най-доброто. Все пак друго си е да се похвалиш пред приятелчетата "тоя компютър го взех за 1800 лева".

Сега забелязах, че последните дни са променили конфигурацията. Вместо 955 процесора е станал 970. Дъното е станало GB 890XA-UD3, вместо някво със стар чипсет. Другите неща не знам дали са се променили.

Кажи на приятеля си " За тези пари може по-мощно, ако ти трябва същото като пройзводителност може и по-евтино. Ако си решил да дадеш толкова пари... по-добре вземи възмоно най-доброто." Ако не съумее да те разбере го остави да си "троши" главата. Ти си се опитал да помогнеш и това е. Парите са си негови. И хиляда отговора в темата нищо няма да променят.

За финал ти казвам, че конфигурацията която в момента е на линка може да се сглоби с 200 лева по-евтино. За същите пари може да се вземе нещо доста по-добро, като в тази конфигурация забелязвам, че

- процесора ще е "спънат" от видеото. 5770 е съвсем начален клас "геймърска" карта. На конфигурация за тези пари по би и седяла 6870

- няма смисъл от един хард от 2 ТБ. По-добре няколко по малки за да може да има опция за райд и бекъп.

- 700 вата за това ПС са напълно безмислени и излишен разход.

- кутията, чесно казано, е грозна и мисля че този страничен вент само обърква въздушния поток.

Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.