Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3D програми

Featured Replies

Здравейте видях, че няколко теми по-надолу има подобна тема на тази която създадох сега, но там няма конкретизиране и за това не са се получили подходящи отговори. Въпроса ми е следния, търся си програма с която да създавам 3D обекти и изображения. Като пример за това което търся ще ви дам програмата 3D DAZ studio, но тази програма не отговаря на това което търся, защото тя е създадена предимно за редактиране и на всичкото отгоре единствената промяна която може да се прави върху тях е повече цветова или размерна. Photoshop е програма която също ще помоля да не предлагате изучил съм я до много-добро ниво. Общо взето търся програма с която лесно да създавам ефекти, без да не нужно да правя над 100 настройки (за пример създаването на мокро стъкло, което да прозрачно във Photoshop са нужни около 50 стъпки, докато програма като XNA Lara има вече изградени такива шаблони). Споменавайте само ИМЕТО на програмите, без да давате съответни линкове. Предварително благодаря и се надявам да не съм затруднил някой.

Както съм казал във миналата тема , това не е лесно . 3д дизайна , хич не е лесен , и трябва много учене , за да стигнеш до средно ниво . А още повече за фотореалистични сцени . Тъй нареченото от теб , "създаване на 3д изображения" се нарича рендер . След като си създал модела , направил сцената, направил текстурите , направил материалите и си сложил камери за фокусиране върху точна точка (не е задължително) , можеш да рендерираш , тогава ще видиш резултата на работата си . Пример , можеш да видиш , във блога ми ( Моят блог ) , и още един фотореалистичен рендер : Тук .

ПС : Предлагам ти да започнеш със 3дсмакс , комбиниран със mental ray render / Maxwell render . Като втория , има много вградени материали , и можеш да си изтеглиш такива , но пък е малко тежичък .

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.