Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Като заговорихме за кабелна телевизия

Featured Replies

като заговорихме за кабелна телевизия бихте ли споделили кой канал предпочитете и евентуално защо

за себе си мога да кажа, че гледам почти цялият пакет дискавъри, освен това по нещичко от Reality TV, AXN и Hallmark, както и VH1 от музикалните

Аз днес гледах едно страхотно филмче по Animal Planet. Иначе гледам само формулата. Иначе пред телевизора почти не сядам...

• Автор
Аз днес гледах едно страхотно филмче по Animal Planet. Иначе гледам само формулата. Иначе пред телевизора почти не сядам...

едно време, когато бях дете, много съжалявах, че няма цветна телевизия за да мога да гледам филми за природата, така както би трябвало да изглежда - определено харесвам Animal planet макар, че доста неща се повтарят

Редактирано от albenad (преглед на промените)

Гледам главно Дикавъри, бТВ, Нова ТВ и всичките музикални канали, които имам. ;)

Гледам главно Дикавъри, бТВ, Нова ТВ и всичките музикални канали, които имам. ;)

Като гледам в колко часа пишеш ми е интересно какво друго гледаш ;)

Рядко гледам телевизия и то най-вече когато ям или когато ме заболят очите от монитора (не че телевизора е по-добре). Гледам Дискавър и Енимъл планет, понякога гледам и бТВ ако има хубав филм или сериал. Иначе не гледам други неща, но като дойдат гости винаги пускам ФешънТВ, защото хем има хубава музика, хем има и хубави жени cool.gif

Cartoon Network

Cartoon Network

100 %!

а също и Viasat Explorer - по-интересното "Discovery" ;)

Cartoon Network

Аз съм супер манияк на този канал, но пропуснах да го спомена. Често ме обвиняват, че съм "бебе", защото съм го гледал постоянно. Но мога да ви кажа, че там се говори на много правилен и достъпен английски, което никак не е за подценяване ;)

Аз съм супер манияк на този канал, но пропуснах да го спомена. Често ме обвиняват, че съм "бебе", защото съм го гледал постоянно. Но мога да ви кажа, че там се говори на много правилен и достъпен английски, което никак не е за подценяване ;)

Точно заради това го гледам ;)

Аз обичам да гледам VH1, Discovery и най-вече Animal Planet!!!

Аз вече споменах, че нямам кабелна, но когато се добера до такова нещо:

Discovery и Cartoon Network са ми любимите ;)

Гледам телевизия по 4-5 часа на ден. Главно bTV. Вечерта - "Господари на Ефира" и "Big Brother" по Нтв. Нямам кабелна телевизия, имам сателит, но ми е безинтересно да гледам от него.

Гледам само BTV!!! Най-яката ТВ!Браво на умните хора дето са я измислили. ;):yanim::yanim:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Discovery, Animal Planet, Explorer .... И разбира се Cartoon Network!

Аз гледам дискавари- всичките канали, viasat history,viasat explorer e надявам се и tv1000 да преведат вече де но ще видим до април.........нещо се говори и за диема екстра която всеки момент ще трябва да стартира но ще видиме..... cool.gifcool.gif

• 1 месец по-късно...

VH1 и Discovery и като има английски мачове Диема+ и ББТ

• 2 месеца по-късно...

най-много бтв, въпреки че много рядко гледам телевизия(зависи дали имам време или дали дават нещо интересно).пък и компютъра достатъчно ме облъчва.

Oт 60-те канала гледам само Канал1, БТВ и Нова. Вече и музикални канали не гледам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.