Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп - изтриване на изпратен абонат , как ?

Featured Replies

Здравейте ! Някой има ли идея как да отменя изпратен абонат , докато потребителя не си е влязъл в скайп-а и не го е получил все още ?

Здравейте !

Някой има ли идея как да отменя изпратен абонат , докато потребителя не си е влязъл в скайп-а и не го е получил все още ?

Мисля, че не можете. Съобщението вече се намира на сървара и при всички положения другата страна ще го получи.

Ако редактираш съобщението няма ли абонатът да го получи вече редактирано когато си включи неговият Скайп? Не съм сигурен, понеже спрях да ползвам подобни средства за комуникация - повече ми пречат отколкото да помагат, но си мисля, че при Скайп не е както беше при icq - можеш да редактираш съобщението.

Ако редактираш съобщението няма ли абонатът да го получи вече редактирано когато си включи неговият Скайп? Не съм сигурен, понеже спрях да ползвам подобни средства за комуникация - повече ми пречат отколкото да помагат, но си мисля, че при Скайп не е както беше при icq - можеш да редактираш съобщението.

Няма как да го редактира, при положение, че вече го е пратил. Съобщението се намира на сървъра, а той няма достъп до него, както и всеки друг. Значи, че кореспондентът му ще го получи точно така, както му го е пратил. Може да прати второ съобщение и да се коригира за смисъла, написан в първото. Все едно, че не го приема с листата с приятелите си.

Мисля, че не можете. Съобщението вече се намира на сървара и при всички положения другата страна ще го получи.

Може да се коригира, дори може и да се изтрие, ако правилно си спомням. При ICQ съобщенията отиват на сървърите на ICQ. При Скайп, съобщенията си стоят на компютрите на потребителите, докато не се появят и двамата на линия. Дай десен бутон върху съобщението и виж какви опции имаш.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Може да се коригира и да се трие, независимо дали е получено или не, но само в първия (около) един час. След това вече не може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.