Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ново видео

Featured Replies

Здравейте колеги дойде време да върна SLI-то на колега което позлвах 2xPalit 460 и след смяната на рамта дъното и процесора не ми останха много пари разполагам с около 250-300 лева най много за видео и в момента съм чудя дали да не взема някой GTX 260,275,280 втора ръка или нов GTS450 не държа да е с dx11 картата вие какво ще ме посъветвате :yanim:

Редактирано от Xboxxx (преглед на промените)

по бърза ли е от GTS-a ?

Да.

п.п. все пак ако решиш, че искаш да превишиш бюджета, може направо да си вземеш GTX460 1GB. Поне ще знаеш, че в скоро време няма да я сменяш. Но ти си преценяш парите. Иначе може и две GTX260 в SLI :yanim:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Имам под ръка една 260 на Гигабайт с 216 стрийм процесора която си търси нов притежател... ако се интересуваш на лична

• Автор

ами ще те имам в предвид в момента ми предлагат gtx 280 и 285 и се пазарим за цената ще ти драсна лично ако не стане зделката :wub:

Втора ръка е все пак, помисли добре не знаеш каква е причината да я продават. Палита беше паднал до 250-260лв преди 2-3 дена обаче днес като потърсих гледам цените пак тръгнали нагоре. Малко извън темата. Опитах се да си купя EVGA GeForce GTX460 768MB DDR5 за 170$ или 1GB за 210$ от Амазон.ком Обаче ми отговориха че не доставят електроника да България.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

• Автор

ами говорих с човека има още година гаранция към ресет та за това се чудя ако нямаше гаранция без да се колебая палита щях да взема

Втора ръка е все пак, помисли добре не знаеш каква е причината да я продават.

Споделям мнението на колегата!

В момента за 300лв може да вземеш втора ръка нещо от сорта на 275,280. GTX280 обаче(поне според мен)не е разумна покупка,защото: Харчи 240вата,65нм технология,която прави картата МНОГО гореща и хич икономична.

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

ми 65 nm e и единствената разлика с 260 е, че има 240SP не 216 :)

Бъркаш,275 си е 55нм карта и осезателно по-бърза от 260,аз например такава ще взема в момента за под 300 лева и то на BFG ;) По снимките ще видиш точните разлики:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

Сериозен производител, жалко, че се отказаха от видеокартите.

По-скоро nVidia ги отказаха:

- BFG са ексклузивно ориентирани към НВ

- научавайки за сондажи от тяхна страна да почнат да предлагат и радеони, НВ им отнема статута на "tier1" купувач на НВ чипове и ги оставя първите 2-3 месеца след пускането на Ферми без 4хх чипове + почва да им продава по-дебело 2хх сериите.

И им отказва да покрива загубите им от дефектирали карти с увеличена гаранция - фалит. Имаше май на hardocp преди месеци статия и авторът се чудеше, защо толкова грубо се показва на фирмите "кой е майстора"

А едно от условията да си tier1 купувач на чипове е освен да гарантираш определени обеми продажби, да представиш и пълен търговски план, къде, кога, колко планираш да продадеш - BFG е била единствената tier1 фирма продаваща сравнително големи количества в БестБай.

Не твърдя, че е било замислено, но за фирма продаваща само НВ карти, едва ли е приятно да почне да се конкурира... с Нвидия.

Печели единствено Фокскон - правеща картите, но няма как другите фирми да имат по-малки разходи, това неминуемо ще им удари печалбите.

(източник)

По-скоро nVidia ги отказаха...

Вероятно е така, но нищо не им пречеше да продължат с АТИ. На мен ми допадаха картите им, а и 5 години гаранция...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.