Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте ми мнение за лаптоп ASUS

Featured Replies

Дайте ми мнение за този лаптоп: http://k.asus.laptopi.notebook.bg/laptop-asus-k50-ip-sx068/specifications/

Дайте ми мнение за този лаптоп: http://k.asus.laptopi.notebook.bg/laptop-asus-k50-ip-sx068/specifications/

Става за интернет, музика, филми и офис работа. Няма бъдеще, защото процесорът е морално остарял, но като цяло лаптопа покрива минималните изисквания на един непретенциозен потребител. С две думи: игри на него категорично не могат да се играят и със сигурност няма да има драйвери за него при излизането на следващата операционна система. Но за човек, който няма изисквания за производителност е идеален.

Дайте ми мнение за този лаптоп: http://k.asus.laptop...specifications/

ти за какво искаш да го ползваш ?!

ползвам съм такъв лаптоп и имам представа как работи !

Става за интернет, музика, филми и офис работа. Няма бъдеще, защото процесорът е морално остарял, но като цяло лаптопа покрива минималните изисквания на един непретенциозен потребител. С две думи: игри на него категорично не могат да се играят и със сигурност няма да има драйвери за него при излизането на следващата операционна система. Но за човек, който няма изисквания за производителност е идеален.

и как рабра , че няма да има драйвери за него при следващата ОС ?!

да не работиш за Бил Гейтс или може би наследница на Ванга и Вера Кочовска ?!

ти за какво искаш да го ползваш ?!

ползвам съм такъв лаптоп и имам представа как работи !

и как рабра , че няма да има драйвери за него при следващата ОС ?!

да не работиш за Бил Гейтс или може би наследница на Ванга и Вера Кочовска ?!

Драйвери за следващите операционни системи се правят само за моделите, за които има смисъл. Тук говорим за лаптоп с морално остарял процесор - стара технология, бавна шина. С 2Gb DDR2 RAM - DDR2! Стара технология, дори направо древна, бавна. 320 Gb диск може да мине ок само за офисна машина. Видеокарта с 512Mb DDR2. За какво говорим? Че ти като го пуснеш тоя лаптоп да стартира можеш да изпиеш едно кафе докато се подготви за работа...

Чак пък категорично не могат да се играят игри.205М е преименуван 9400.Аз лично сам с 7300GT и си играя доста игри под ХР разбира се.

Може да играе игри с 205М особено ако си пада по пасиансите. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-G-205M.29567.0.html

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Автор

Определено нямам намерение да играя на него....по скоро за интернет, офис работа... Има ли бъдеще този лаптоп?

Определено нямам намерение да играя на него....по скоро за интернет, офис работа... Има ли бъдеще този лаптоп?

нито един лаптоп няма бъдеще - защото там единственият ъпгрейд от към харддиск и памет и нищо друго не подлежи на подмяна , а да не забравя и DVD също !

просто си избери лаптоп според нуджите за които ще го ползваш и може да си сигурен , че всеки лаптоп ще ти върши работа на офис разбира се ако не ползваш

CAD/CAM системи и софтуер за 3D моделиране ! Ако ползваш основно офис пакета на майкрософт и някой друга програма която не изисква мощна видеокарта или

4 , 6 адрен процесор всеки който е на пазара ще ти свърши работа ! Асус имат едно предимство пред другите - подаряват хубави мишки и чанти за лаптоп ;) С този не

спомням точно какво вървеше :rolleyes: така , че избирай смело :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.