Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с звука при Уиндоус 7

Featured Replies

Здравейте! Имам много неприятен проблем с звука. Бях с уиндоус XP и проблеми нямах , но на 7-цата имам. Значи проблема е следния пускам мп3-ка през уинамп на колоните и всичко е точно свири на 6 , но включвам слущалки на втория канал и през тях се чува като в пещера само мелодията на песента думите много тихо , но на колоните си свири добре в същото време. Мога да изкарам нормален звук от слушалките само когато мръдна баланса на уинампа или на пълно ляво или пълно дясно , но така ми свири само едната колона. Пробвал съм със уинамп , бсплеар , уиндолс медиа плеар и навсякаде проблема го има. Същото е когато гледам и клип в интернет , когато се стартира уиндоус началния звук също не се чува. Когато използвам скайп всичко е наред. Инсталирал съм дривер от сайта производител на дъното т.е. MSI K9N/Sli , инсталирал съм драйвер от сайта на реалтек опитах и с дривера само на уиндоус , но ефект никакъв и вече нямам никакви идеи. Когато инсталирам драйвера на МСИ си настройвам всичко както трябва но не става. В момента съм с последния дривер на Realtek и пак нищо. Днес след няколко часа ръчкане пак не успях да оправя проблема , но установих ,че като сменя sound effecta от програмата realtek HD audio menager проблема не изчезва напълно , но се чува някакъв текст ,а когато го върна на none пак се скапва работата и така не мога да си използвам нощно време слушалките :)(((((( Моля за съвети приемам всичко. Моля за помощ! Благодаря предварително!

• Автор

Опитах го , но не става казва ми че не може да намери HD device ето малко повече инфо за дъното ми http://eu.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=254 забелязах , че този дривер който ми даваш е за VIA chipset аз съм с Nforce windowsa mi e 7 32bit.

където си почнал да пипаш , точно там е решението ! търсиш Ambient и го настрйваш така , че да се чува добре ! Виж също да си пуснал да е 5.1 а , не стерео и от това също може да се получава !

няма как да ти дам скрийн защото с коренно различна звукова карта и софтуер към нея , но търси в саунд менажера !

• Автор

Прегледах абсолютно всичко , но амбиент няма :). Друго се замислих дали е възможно проблема да е в DirectX-a на ХР-то беше 9ц а тук е 11 и дали звуковата ми карта поддържа ДХ 11 в него пише че всичко е ок и инсталирано нормално че няма грешки , но ... пак казвам че с XP проблем нчмам :yanim:

Прегледах абсолютно всичко , но амбиент няма :).

Друго се замислих дали е възможно проблема да е в DirectX-a на ХР-то беше 9ц а тук е 11 и дали звуковата ми карта поддържа ДХ 11 в него пише че всичко е ок и инсталирано нормално че няма грешки , но ...

пак казвам че с XP проблем нчмам :yanim:

не е от това ! качи един скрийн на саунд менажера за да ти кажа къде да го търсиш !

• Автор

никъде не казваш колоните 5.1 или стерео са ?!

Пуснал съм menagera на 5,1 , но съм включил две колони които влизат в буфер и от буфера отива към единя канал на звуковата карта , а на другия канал съм включил слушалките. Сменял съм местата на колоните и слушалките и тогава се прецакват колоните а слушалките свирят нормално. Пробвал съм и на quadraphonic да е менаджера и пак не ще ,а на ХР- то на всичките работи .

няма да стане това което го мислиш и затова се получава това ! сложи си ги на 2.1 или на стерео и всичко ще си дойде на мястото ! по принцип ако има колони 5.1 те имат вход за слушалки !

• Автор

няма да стане това което го мислиш и затова се получава това ! сложи си ги на 2.1 или на стерео и всичко ще си дойде на мястото ! по принцип ако има колони 5.1 те имат вход за слушалки !

Е добре де защо с ХР-то нямах проблем. Не мога да го разбера според мене е от дривера на звука.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.