Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЛО над Пловдив

Featured Replies

Видяхте ли го, в момента има някакъв обект, който кръжи в една и съща траектория!

• 3 месеца по-късно...

НЛО се появи над столичния квартал "Младост 1"

Ярко пламтяща огнена топка се появи тази нощ около десет минути преди 1 часа над столичния квартал "Младост 1". Топката премина бавно няколкостотин метра в нощното небе и се изгуби приблизително над блок 41.

Пламтящата топка изглеждаше напълно различно от светлините на самолет или от издигаща се в небето увеселителна ракета

ВИДЕО

Браво бе, някаква точка! Публикувано изображение

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jczjyV4v3i0&feature=related

...

Дали това не са човекоподобните извънземни, с които ти си говориш? :biggrin:
  • 4 месеца по-късно...

Те се появяват навсякъде, не само над Пловдив! :)

НЛО над Добрич

Пет минути две огнени топки кръжат над града

Публикувано изображение

НЛО се е появило няколко пъти над Добрич в нощта на 2 август, твърди 56-годишният Николай Алекдандров.

Той станал свидетел на странната случка, докато била на смяна като пазач в квартал „Рилци“, пише в. „България днес“.

Александров твърди, че е видял на небето два неидентифицирани летящи обекта. „Беше малко след 3 часа сутринта. Ниско на хоризонта видях две огнени кълба с големината на пълна луна. Бяха на около километър и се виждаха ясно. Въртяха се бавно едно около друго в продcлжение на 5 минути. След това изчезнаха изведнъж, все едно никога не са били там“, разказва Александров.

Пазачът не се уплашил от гледката, но решил едва няколко дни по-късно да разкаже преживяното. „Не вярвам в извънземни цивилизации, но вече съм убеден в съществуването им. Съжалявам, че нямах мобилен телефон в себе си, който да е подходящ и да ги заснема“ добави добричлията.

Сферични обекти в небето над града са забелязвани и от други хора. Таксиметров шофьор твръди, че е видял огнените кълба, но не им обърнал никакво внимание.

БЛИЦ

• 6 месеца по-късно...

НЛО посрещнали Цветанов в Кърджали

Деца преброили 15 огнени сфери

Неидентифицирани летящи обекти са забелязани над Кърджали по време на посещението на вицепремиера Цветан Цветанов, пише в. “Преса”.

Малко преди 20 часа в понеделник поне десетина души забелязали ярки червени сфери над града. “Издигаха се плавно, като хеликоптери. Когато стигнаха облаците, изведнъж поеха с висока скорост на север”, разказаха очевидци.

В същото време Цветан Цветанов гледаше в Драматично-кукления театър на Кърджали постановката “Сега или никога”, с която мастната организация на ГЕРБ отбеляза пет години от основаването си.

“В началото си помислихме, че летящите сфери са свързани с охраната на вицепримиера”, разказа Иван Кръстев, треньор по водна топка. Той тъкмо излизал от тренировка с детския отбор на “Арда 2008”.

“Не може да ми се е сторило. Бях с 10 деца. Имаше и родители. Децата започнаха да снимат с мобилните си телефони. После прегледахме снимките, но не се виждаше почти нищо. Обектите излизаха от източната част на Кърджали, откъм скалния Перперикон”, обясни треньорът.

Отборът преброил 15 огнени сфери. В началото излитали една по една, а след това по две. Не се чувал никакъв шум.

blitz.bg

Червено НЛО над "Красна поляна"

"Нямаше да повярвам, ако някой ми го беше разказал, но аз го видях с очите си", разказва свидетелят

Публикувано изображение

НЛО прелетя над столицата в петък вечерта, алармираха читатели на "Стандарт". Три оранжево-червени сфери преминали над "Красна поляна". Не бяха прожектори, нито самолети, категорично е семейството, видяло НЛО-то от балкона си.

Странните обекти в небето първо забелязал синът. Той се прибирал вкъщи към 21.15 часа, когато видял летящите кълба. Обадил се на баща си да излезе на терасата. Мъжът останал изумен. Трите сфери летели безшумно. Едната ускорила скоростта и изчезнала от хоризонта. Другите две първо се приближили една към друга, след това се отдалечили и продължили в посока запад-северозапад.

"Нямаше да повярвам, ако някой ми го беше разказал, но аз го видях с очите си", разказва свидетелят на НЛО-то. В понеделник подобно явление забелязаха и жителите на Кърджали. 15 огнени сфери преминали в небето от източната част на града. В същия ден на посещение в Кърджали беше вицепремиерът Цветан Цветанов. Той обаче не видял летящите кълба, тъй като бил на постановката "Сега или никога" в Драматично-кукления театър.

blitz.bg

Аз никога досега не съм виждала подобни неща, за което мога само да съжалявам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.