Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 880 - 900 лева

Featured Replies

Мисля че от темата се подразбира. Лаптопа е за един приятел, който основно играе МУ. Условия: двуядрен процесор, видео карта: nVidia или Ati

• Автор

ти май се шегуваш нещо ?!

Повярвай ми не се шегувам. И за мен 880 лева за лаптоп при такива изисквания са малко ама .. не мога да обясня на някой който не разбира от компютри, че толкова ниска сума не стига до никъде, ама какво да се направи ...

Мисля че от темата се подразбира. Лаптопа е за един приятел, който основно играе МУ.

Условия: двуядрен процесор, видео карта: nVidia или Ati

Откажи го този приятел, ще си хвърли парите за нещо, което просто няма как да става за целите му. Каквото и да купи, накрая ти ще си виновен, че не му вървят игрите гладко, ако въобще тръгват.

Откажи го този приятел, ще си хвърли парите за нещо, което просто няма как да става за целите му. Каквото и да купи, накрая ти ще си виновен, че не му вървят игрите гладко, ако въобще тръгват.

Глупости!

Е те този Acer е с по-добри характеристики от моята щайга, и струва точно 900 лв.

А на мен ми вървят сума ти FPS на 1024х768 и средни детайли...  :question:

Edit: От Jar са го махнали от листинга :speak:

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Глупости!

Е те този Acer е с по-добри характеристики от моята щайга, и струва точно 900 лв.

А на мен ми вървят сума ти FPS на 1024х768 и средни детайли... :eek:

Поправи линка - няма избрани артикули.

Дори и да приемем, че тази игра ще върви с някакви условно задоволителни кадри, написано е, че ще се играе основно тя. Ама и двамата не знаем кои ще са другите игри. Ами ако "приятелят" реши, че щом МУ тръгва, значи може да играе и Crysis и Mafia 2? Няма какво да се лъжем - лаптоп не се взема само за една игра. Купувайки си нещо до 900лв. трябва да е наясно, че няма да става за нищо с по-големи изисквания и при неговите цели ограничението в средствата си е предпоставка за пълно разочарование.

Поправи линка - няма избрани артикули.

Дори и да приемем, че тази игра ще върви с някакви условно задоволителни кадри, написано е, че ще се играе основно тя. Ама и двамата не знаем кои ще са другите игри. Ами ако "приятелят" реши, че щом МУ тръгва, значи може да играе и Crysis и Mafia 2? Няма какво да се лъжем - лаптоп не се взема само за една игра. Купувайки си нещо до 900лв. трябва да е наясно, че няма да става за нищо с по-големи изисквания и при неговите цели ограничението в средствата си е предпоставка за пълно разочарование.

Например ACER eMachines eME640G-P323G50Mnks (предишния са го махнали - разликата е, че беше с Pentium Dual Core @ 2.3ghz).Иначе Crysis и Mafia 2 няма да вървят като хората и на десктоп за 900 лв. Само че, не всеки гледа да играе тези игри, и дори да не може да пусне една-две пуцалки - на тази машина на средните детайли (и нормална резолюция) ще вървят всички други жанрове (стратегии, РПГ, спортни) и т.н. Вярно няма да е с най-доброто качество, но ако искаш високо качество парите никога няма да ти стигнат...

П.П. Аз играя без проблеми Stalker, Fallout 3, Stacraft 2, TrackMania, CSS, HL2, L4D и много други.

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

В една камара теми се опитвам да обясня че лаптоп се взима за работа ,а не за игра ! Да играеш на лаптоп , същото като да направиш дискотека в кварталното барче - да става , но не е същото като да идеш в голяма дискотека и да се разкършиш здраво :blink:

• Автор

В една камара теми се опитвам да обясня че лаптоп се взима за работа ,а не за игра ! Да играеш на лаптоп , същото като да направиш дискотека в кварталното барче - да става , но не е същото като да идеш в голяма дискотека и да се разкършиш здраво :whist:

Знам .. ама какво да направя, като половината ми приятели са запалени по МУ .. и искат да си пускат два героя на два компютъра ... Иначе казах на моя човек, че тези пари са малко .. та темата може да се изтрива и благодаря на всички които се опитаха да помогнат ..

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Знам .. ама какво да направя, като половината ми приятели са запалени по МУ .. и искат да си пускат два героя на два компютъра ... Иначе казах на моя човек, че тези пари са малко .. та темата може да се изтрива и благодаря на всички които се опитаха да помогнат ..

аман от тази кравешка игра МУУУУ :whist:

Знам .. ама какво да направя, като половината ми приятели са запалени по МУ .. и искат да си пускат два героя на два компютъра ... Иначе казах на моя човек, че  тези пари са малко .. та темата може да се изтрива и благодаря на всички които се опитаха да помогнат ..

Значи добре си го излъгал!  :)

Ако българите взимахме коли, както купуваме компютри - почти всички щяхме да караме джипове. И после сме били беден народ...

Не си вади заключенията на базата на факта, че игрите няма да вървят на пълни детайли или няма да може да тръгне някой-друг конзолен порт!  Ако приятелят ти е толкова запален геймър - да играе такива игри по 24/7 - тогава да, няма заместител на десктопа. Иначе при условие че има сигурно стотици хиляди игри, които ще може да играе (особено стратегии и mmorpg) - е пълна глупост да се хвърлят повече пари на вятъра. 

А, за МУ особено - дори лаптоп втора ръка ще му върши идеална работа...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.