Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

това е реших да направя тази схема за цветомузика

Featured Replies

Здравеите зеших да направя товаpost-236429-0-43881900-1292189496_thumb. не е точно цветомузика по скоро светомузика ,но ще стане красиво та искам да попитам схемата ще работи ли?Няма да отделям честотите само в ритам с музиката да светят всички . А и светлодиодите са стандартни 5 мм консумация 0.5mA диодите са 1N4007 Мерси предварително :grimace:

Я кажи към какво ще я включваш и какво точно искаш. Че лично мен нещо силно ме съмнява схемата.

• Автор

Я кажи към какво ще я включваш и какво точно искаш.

Че лично мен нещо силно ме съмнява схемата.http://www.kaldata.com/

към буфера ми и искан да свати в ритам с музиката

Схемата е неприложима за твоите изисквания.За да светят всички диоди,трябва поне 10 Волта входно напрежение.Тъй-като звуковият сигнал има сложна форма,това напрежение е още по-високо.Ритъма на музиката как ще хванеш,като на входа има еднополупериоден изправител.Схемата е абсолютно бедна на елементи и не може да изпълни исканата от теб задача.

Схемата е неприложима за твоите изисквания.За да светят всички диоди,трябва поне 10 Волта входно напрежение.Тъй-като звуковият сигнал има сложна форма,това напрежение е още по-високо.Ритъма на музиката как ще хванеш,като на входа има еднополупериоден изправител.Схемата е абсолютно бедна на елементи и не може да изпълни исканата от теб задача.

Именно.

Авторе, Аз мога да намеря няколко схемички, но ти трябва да може да правиш печатни платки и поне основни познания по електроника.

Ако не-Взимаш един хоби кит от Неомонтана и си правиш. Но и там трябва да имаш някакви знания. Не са скъпи.

А тая схема не може да свърши работата, която ти искаш.

Трябва ти схема с вход за сигнала и захранващо напрежение, не може да очакваш буфера ти да захрани диодите.

А светодиодите са с консумация 10-20mA, 0,5mA едва ли ще намериш.

Ето ти едно линкче за диодите Electronics Tutorial about Light Emitting Diodes

• Автор

Именно.

Авторе, Аз мога да намеря няколко схемички, но ти трябва да може да правиш печатни платки и поне основни познания по електроника.

Ако не-Взимаш един хоби кит от Неомонтана и си правиш. Но и там трябва да имаш някакви знания. Не са скъпи.

А тая схема не може да свърши работата, която ти искаш.

Трябва ти схема с вход за сигнала и захранващо напрежение, не може да очакваш буфера ти да захрани диодите.

А светодиодите са с консумация 10-20mA, 0,5mA едва ли ще намериш.

Ето ти едно линкче за диодите Electronics Tutorial about Light Emitting Diodes

ok cмерси даи тогава някоя схемичка проста като за средно знаещ мога да правя платки ама да е лесна все пак сам още начинаещ

Ето ти една

www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=6414

4-тият пост гледай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.