Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

хелп Dreamweaver cs3

Featured Replies

Значи имам следният проблем по скоро проблеми и ако някой знае направо да каже или да с есвърже по скайпа >>голмайстора<< а може и в темата. 1.От седмици се рова в нета и чета документации скоро ще слагам очила май ще ставам снаиперист и никаде ненамирам работещт таг или по скоро аз бъркам нещо значи добавих бутони browse i upload.Browse бачка но не и уплолда трябва ли да съм хостнал сървара за да работи според мен не рова се из нета чета пищат че трябва да се локализира къде да се качва но нещо неми дава да посоча папката нестава на линк другаде чета че за целта ми трябва php file но нещо незацепвам този php филе кво д аго направа и друго четох че трябва да се отбележи какво да се качва тва разбрах само къде да пиша размера примерно до 1024мб и видео и jpeg i gif format. 2.Добавих някав код който ми сложи на страницата бутоно >>pass<< >>login<< >>logout<< но не и регистрация никаде ненамирам код за регистрациа примерно име пасс имейл и рег.да има и потвърждавам че имам 18 това не намирам. 3.Не намирам код да добавя търсачка примерно отстрани да има мп3 и като е избрал мп 3 и пише примерно металика и да му намира тази страница на която има мп 3 та на металика и как да с енаправи така че да се свърже с фаиловете за да ги намира било то avi ли mp3 ,jpeg. 4. Направих си флаш анимациа за лого на страницата най горе с Macromedia Flash 8 и имам проблем.На страниците който направих и ги вързах една за друга понеже копи пейст на страницата и само променям името на всяка страница съм сложил Mark of the Web и сега на една от страниците си троших главата като луд понеже гледах как се добава мп 3 фаил оба4е на мене като го цъкна и нищо и се оказа че трябва да го изклуча и тогава ми зарежда мп 3 ката куиктаиме и можеш да си я преслушаш обаче от тая страница немога да с евърна към другите пнеже имат Mark of the Web и ако изклуча на всички страници това представете си колко ще е дразнеще и изнервящо за всеки потребител като влезе в сайта секи път да цъка на всяка страница горе тва примерно като вляза във замунда или vboz7 имат флаш анимаця според мен или се бъркам незнам имат рекламки който се движат и това е флаш според мен но не ми излиза примерно и на никой не му излиза секи път това горе Activex controle как да направа да го нямя това и да си имам флаш логото . 5.За сега нямям паричната възможност да плата на някого да ми помогне понеже съм без работа но нямям познат който да разбира и да ми помогне също така търса хора който биха се занимавали с това и да събера екип и при първа възможноцт бих почнал да давам заплати :cool: ! П.С. Щях да забрава незнам как да направя така че да немогат да си я свалят от саита мп 3 ката да немогат да дадат десен бутон и сейв таргет ас смисла д аим сваля линка не мп3 то :ph34r:. Ще бъда много благодарен ако някой удари едно рамо и даде някво решение поне на една от точките ! >>БЛАГОДАРЯ<<

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.