Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Температура на HP Compaq Presario CQ61

Featured Replies

Здравейте. Преди около месец ми изгоря твърдия диск на лаптопа. Купих си нов (Seagate 500GB, 5400 оборота). Реших да си сложа Everest за да проверя температурите. Оказа се, че при нормална работа без натоварване - интернет, филми и музика температурата варира от 47 до 50 градуса. Като пусна някоя игра стига и до 55-56 градуса (стигал е и до 60). Температурата в стаята е около 26-27 градуса. Проблема не е в праха, защото като сменях твърдия диск го изчистих. На процесора температурата е до 50 градуса (като се натовари мъничко над 50). Реших да махна капачето отдолу на твърдия диск, но нямаше ефект....температурата беше същата. Тия температури ми се виждат високи и затова питам за съвет. Подложка за лаптоп би ли свършила работа и възможно ли е стария ми хард (с който си беше лаптопа) да е изгорял заради тия температури. Работи около година и половина. Интересното е, че след прекратяване на натоварването (примерно като спра играта) температурата на процесора пада, докато на харда не и си остава над 50 градуса доста дълго.

Редактирано от tarzan8181 (преглед на промените)

Попринцип е хубаво да си имаш подложка като го мъчиш с игри...... Температурите са ти ОК. Няма от какво да се притесняваш... ;)

• Автор

Игри играя доста рядко, не повече от 5-6 часа седмично да убия малко времето (и то от сорта на Heroes 3 :snowballfight: ). Просто се изненадах на тия температури, защото очаквах по-ниски. Благодаря за бързия отговор.

Имаме един и същ модел лаптоп , и подобни проблеми , би ли ми казал , температурата на процесора при натоварване. Просто от любопитство , защото при мен със подложка , със 3 вентилатора стига до 85 градуса доста лесно , чудно ми е при теб как е ?

• Автор

Ами не ми е качвало над 60 градуса на процесора, при мен харда загрява повече. Тая сутрин си направих тест да натоваря лаптопа (пуснах един филм HD, архивирам 30ГБ mp3-ки и игра, която не е много тежка). Харда стигна до 57 градуса, а процесора на 54-57 градуса. След като спрях бързо се охлади до около 45. Харда си държи температурата от 57, предполагам, защото той не спира да се върти. 85 градуса ми се струват доста. Не знам дали си го чистил от прах, но все пак го направи, поне един флакон с въздух си вземи. Към 7-8лв струва някъде. Има разни програми за тестове, които са по-добри от мя тест :) но просто не ми се търсеше да инсталирам.

Имаме един и същ модел лаптоп , и подобни проблеми , би ли ми казал , температурата на процесора при натоварване. Просто от любопитство , защото при мен със подложка , със 3 вентилатора стига до 85 градуса доста лесно , чудно ми е при теб как е ?

Доста висока е тази температура, при положение, че си с подложка..... Най-вероятно имаш доста прах. :)

Доста висока е тази температура, при положение, че си с подложка..... Най-вероятно имаш доста прах. :ph34r:

Ясно , но не би трябвало да е така , при положение ,че съвсем скоро е чистен.

Ясно , но не би трябвало да е така , при положение ,че съвсем скоро е чистен.

Пасти, масти....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.