Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация 800-900 лв.

Featured Replies

Добър ден бих искал да помоля да ми дадете съвет за компютърна конфигурация за около 800-900лв. ще се използва за игри като например: Aion,WoW,DMC4 и т.н. и за някой нови игри където ще излязат близките 1-2 годинки да е стабилен и да е с DVD записвачка. БЛАГОДАРЯ! П.С. за тези който ще кажат има търсачка ще кажа написах нова тема защото може да препоръчат някой друг вид част и т.н.

Редактирано от GearSpirit (преглед на промените)

Добър ден бих искал да помоля да ми дадете съвет за компютърна конфигурация за около 800-900лв. ще се използва за игри като например: Aion,WoW,DMC4 и т.н. и за някой нови игри където ще излязат близките 1-2 годинки да е стабилен и да е с DVD записвачка.

БЛАГОДАРЯ!

П.С. за тези който ще кажат има търсачка ще кажа написах нова тема защото може да препоръчат някой друг вид част и т.н.

Монитор и периферия имаш ли си?

За 800-900лв ще вземеш компютър които да подкарва с някои компромиси излезлите до момента игри.

Ако искаш да играеш през следващите 1-2 години вземи си конзола.

• Автор

периферията си я имам а ако трябва ще си взема нова тука ми трябва само конфигурацията а относно конзолата бързо ми омръзват имах конзоли и ги продадох е добре да не е 1-2 години поне година,година и половина ддз

Ревюто е с клокнатата версия на GTS450.

Разликата между двете карти е само в BIOS-a. Конструктивно са напълно еднакви, но TOP версията е с фабрично увеличени честоти на GPU и памет, а това съвсем елементарно се компенсира с помощта на MSI Afterburner или подобен софтуер.
  • Автор

благодаря за инфо-то така ето това ми предложиха от 1 магазин тука в града: GB MA770T-UD3 /AMD770/AM2+ ATHLON II X2 260 /BOX 2x 2GBDDR3 1066 KINGSTOn 1000GB WD SATA2/64MB PALIT GTS450 SONIC 1GB D5 FOXCONN 3GTLA-143-420 PFC LG GH22LS50 DVD RW LS SATA BK и според тях излиза 887,38 лв.

ето какво аз ще предложа:

дъно: ASROCK 870 EXTREME3 - 156лв

процесор: AMD Athlon II X4 Quad Core 640 - 188лв

рам:ADATA 2 x 2GB DDR III 1333 - 80лв

видеоSAPPHIRE 1024M HD5770 - 255лв

хард:WD 500GB 7200 16MB SATA II Blue - 75лв

кутия:COOLER MASTER ELITE 335 BLACK - 66лв

захранване: COOLER MASTER EXTREME 460W - 83лв

903, но пък е се получи перфектна конфигурация.

П.С : опс забравих записвачката http://sky.bg/Details.aspx?ID=13883 ето излиза 935 лева

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

благодаря за инфо-то така ето това ми предложиха от 1 магазин тука в града:

GB MA770T-UD3 /AMD770/AM2+ - 127.73 лв. - дъното е старо но добро.

ATHLON II X2 260 /BOX - 124.81 лв - Годината вече е 2011 скоро излизат 8 ядрени процесори с две ядра за къде??

2x 2GBDDR3 1066 KINGSTOn - 90.00лв - за същите пари може да вземеш KINGSTON 2 x 2GB DDR III 1600 HyperX

1000GB WD SATA2/64MB - 110.58 лв. - харда е от зелената серия, бавен е не става за основен.

PАLIT GTS450 SONIC 1GB D5 - 244.10 лв. - видео картата не е лоша.

FOXCONN 3GTLA-143-420 PFC - 83.04 лв. - Не бих се доверил на захранване което заедно с кутията струва 80лв, пък и Палит казва че тази видео карта се нуждае от минимум 450W. Захранването е добро но за офис конфигурация.

LG GH22LS50 DVD RW LS SATA BK - 32.00лв

и според тях излиза 887,38 лв.

Според мен излиза 812,26лв.

Ето и едно предложение от мен.

Кутия - ASUS TA-K51 - http://a-techno.com.ua/products_pictures/271/large_s_ta-k51.jpg - 53лв

Захранване - COOLER MASTER GX 550W, Active PFC - http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 - 117лв

Дъно - ASROCK 870 EXTREME3 - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=870%20Extreme3 - 156лв

процесор - AMD Athlon II X4 Quad Core 640, 3.00GHz, 2M, BOX, AM3 - 189лв

Рам - ADATA 2 x 2GB DDR III 1333 - 80лв

Твърд диск - WD 640GB 7200 16MB SATA II Blue - 90лв

Видео карта - PALIT 512M GTS450 DDR 5 PCI-E - 181лв

LG DVD-RW GH22NS50 DVD RW SATA BLACK - 32лв

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

лично мнение защо при конфигурации под 1000 лева слагате кутии които са по 7-8 че и до 10% от ЦЕНАТА на цялата конфигурация???? а сега ще кажете че по добър въздущен поток и бла бла, при конфиг за 800-900 лв какво толкова ще загрее!? и второто нещо което ще кажете, че по скъпа кутия по добре усвоява вибрациите на харда и е по здравословно за него - ами какъвто и да е харда вече ги правят да изкарат гаранцията + още 1 макс 2 години! и пак казвам лично мнение

лично мнение

защо при конфигурации под 1000 лева слагате кутии които са по 7-8 че и до 10% от ЦЕНАТА на цялата конфигурация????

а сега ще кажете че по добър въздущен поток и бла бла, при конфиг за 800-900 лв какво толкова ще загрее!?

и второто нещо което ще кажете, че по скъпа кутия по добре усвоява вибрациите на харда и е по здравословно за него - ами какъвто и да е харда вече ги правят да изкарат гаранцията + още 1 макс 2 години!

и пак казвам лично мнение

Ще ти отговорим,че в кутия е добре да се инвестира защото може да се използва и при следваща по-мощна конфигурация,ъпгрейд и т.н.

Ще ти отговорим,че в кутия е добре да се инвестира защото може да се използва и при следваща по-мощна конфигурация,ъпгрейд и т.н.

съгласен съм донякъде с теб, но по тая логика, ако към 900 лв добави още 250-300 ще си вземе феномХ4 и 256бит ВК, което ще е 2х бърз комп, а парите далеч няма да са двойни.

съгласен съм донякъде с теб, но по тая логика, ако към 900 лв добави още 250-300 ще си вземе феномХ4 и 256бит ВК, което ще е 2х бърз комп, а парите далеч няма да са двойни.

Само че има бюджет,пък и не сме предложили кутия от 120лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.