Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на говорители за кола

Featured Replies

Искам да попитам само тъй като съм на път да взема говорители за Реното ( Рено 19 , 1.7 моно инжекция , 73 коня , хечбек) . Първо бях се спрял на Thunder заради цената общо взето обаче не обичам да купувам нещо без да съм поразтърсил из нета какво пишат за него. Та забелязах ,че са били пълно дърво. Аз лично съм голям любител колкото на хубавата така и на силната музика няма да си крива душата. За момента съм с някакви смотани Elite ESP-6940F които както се сещата са отвратителни и за нищо не стават. (просто с това ми продадоха колата). За CD плейър-а той е LG LAC3710R .. Не разбирам много от колони,говорители,усилватели и т.н просто от коя музика е чиста и с добро качество и коя не. След като разтърсих из нета разбрах ,че Hertz били добра марка за говорители. Бях се спрял на Hertz DCX 690 за кората отзад. Само да спомена че идеята за момента е да има музика на кората и предните врати + някакъв усилвател който след време да мога да използвам (или да е по евтин обаче до колкото разбрах после ще трябва да взимам още 1 усилвател едноканален за бас каса) с бас говорителя ES300D. След време поразгледах още и забелязах ,че Hertz ECX 165 също са добри. Както казах не разбирам много от говорители и незнам дори каква е разликата между трилентови и двулентови , както и каква е разликата между елипси и нормални кръгли говорители. Въпроса ми е кои говорители бихте препоръчали за отзад за кората и отпред на вратите идеята е да се дадат около 150-160 лв за говорители общо? (аз бях се точил на Hertz DCX 690 отзад , а отпред Hertz DCX 165 ,а за усилвател си нямам никаква идея). Също така кой усилвател да взема за да има перспектива за каса или е по добре да има 2 един за говорителите друг за касата? Немога да отделя много пари за усилвател,но все пак дайте предложения аз ще преценя кое ще ми е най-по джоба. Само моля тази тема да не се превърне в спор кое е по добро Pioneer (койте незнам дали се казва дори пайнер както му казват тук в България) или Hertz. Благодаря предварително!

За кола CDто е ALPINE а колоните Хертз за да имаш качествен саунд. Колоните на Пайнер са с подсилени ниски честоти и не свирят кой знае колко качествено, но и те стават. Всичко друго е сопа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.