Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Можели да се прехвърли AVI в VHS??

Featured Replies

Значи въпросът ми е следния:може ли филм във формат AVI или друг компютърен формат да се прехвърли на VHS(видеокъсета)??? Ако ДА как и къде

Благодаря

Не съм пробвал, но не мисля че е невъзможно.

• Автор

ами щом може единия вариант (от касета на комп) защо да не може и този?мисля че звучи логично:)

Лично аз не съм се занимавал, но все пак може. Новите видеокарти (пък и не само новите) поддържат режима ViVo (Video In Video Out), което позволява свързването на домашно видео към компютър. Изхода мисля че беше за стандартен RF кабел (същия като при кабелната, но ме поправете ако греша). Оттам нататък, всичко е до компютърна настройка откъде да пуснеш сигнала. и като го пуснеш вече започваш да записваш.

Едно уточнение - мисля че номера става и със стандартен TV Out изход на видеокартата, или поне може да си пуснеш сигнала към телевизор, което означава, че и към видео няма да е порблем.

Не ми е много експертно мнението, защото никога не ми се е налагало да го правя това нещо, така че ако греша, моля да ме извините и да ме поправите.

Това с TV OUT-а би трябвяло да стане наистина - просто вместо в телевизора го включваш във видеото и записваш...Звучи просто, но дали наистина става...

Нормално е да стане с TV OUT но не забравйте че той трябва да към вход video in защото е на ниска честота и ако вкарате този сигнал в тунера на видеото няма да стане нищо,друго което е да настроите резолюция,и също важно нещо - използвайте къси и хубаво екранирани кабели,защото влизат много смущения и се губи качество.ами сега това се сетих ако има още нещо може и да го напиша после.успех!

Очакваме Жоро да се включи и да каже какво става...

• 4 месеца по-късно...

Здравей, ако още не си решил въпроса или имаш други проблеми можеш да ми пишеш на e-mail: [email protected]

Значи въпросът ми е следния:може ли филм във формат AVI или друг компютърен формат да се прехвърли на VHS(видеокъсета)??? Ако ДА как и къде

Благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно гарантирам че става през TV-out. Процедурата която аз съм следвал когато съм прехвърлял от avi на видеокасети е:

1. Tv-out към video-in на Телевизора (ако има S-Video вход, направо с S-Video, ако телевизора няма S-video, може и с S-video към video-in преходник)

2. Аудио кабел от компютъра към Left и Right Audio буксите на телевизора

3. Стандартен чинч от телевизора към видеото..

4. Волумето на мах и си гледаш кефа докато се върти касетката и диска :ph34r:

Нека уточня - хубаво е да се ползва телевизор, а не директно във видеото, щото най-малкото можеш да видиш качеството на изображението и дали изобщо излиза изображение cool.gif Все пак един допълнителен чинч струва 2лв., никого няма да го объркат, особено ако иска да записва сериозно видеокасетки /или е шофьор на междуградски автобус/ :)

Напълно подкрепям Neuton Gimic, с едно приателче сме го правили по начина който той е описал и гарантирам че се получава. Аз също бих дал съвет сигнала да минава първо през телевизора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.