Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение за лаптоп до 500лв

Featured Replies

Здравейте!Kажeте някакъв лаптоп до 500-600 лева или някакъв нетбук за по-малко пари.Ще се използва само за чат и нет ??Ще съм ви много благодарен !!!

Редактирано от Daredevil_666
Пиши разбираемо! (преглед на промените)

• Автор

Какво разбираш под "нетбуци" ?

Mи нетбук , по-малък лаптоп или цял лаптоп , но по евтин защото се двуомя от българия ли да си го взема или от белгия ??

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

ми нетбук бе по малак лаптоп :д или цял лаптоп но по евтин щото се вдоомя от бг ли да си зема или от белгия ??

От втория линк не видя ли, че има нетбуци

ето и от Ardes

Нали искаше до 500 лв ? Колко евтини търсиш ? По 200 лв няма.

• Автор

От втория линк не видя ли, че има нетбуци

ето и от Ardes

Нали искаше до 500 лв ? Колко евтини търсиш ? По 200 лв няма.

някфи други предложения ??

Нов или втора ръка ? За 500лв. може да се намери приличен 15" втора употреба който ще ти върши работа за чат и браузване.Иначе за нов тия пари са прекалено малко мойто момче :)

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

....

Публикувано изображение

Под 100лв е :)

Шегата на страна-до 500лв може да се намери добро лаптопче, но втора ръка.

Препоръчвам IBM T4x/T60

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

Под 100лв е :cool:

Шегата на страна-до 500лв може да се намери добро лаптопче, но втора ръка.

Препоръчвам IBM T4x/T60

не искам втора рака а нов може и до 650 лева вече последно до 650 лв. ако може някфи предложения кажете

Най-евтиния лаптоп който откривам е ACER ASPIRE AS5738Z цена около 700лв. http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5738-acer_aspire_5738z http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/517462/P11010101/Лаптоп-ACER-ASPIRE-AS5738Z-452G32Mn

Ако не бързаш с покупката,може да изчакаш новите AMD Brazos.Те са с процесор AMD E-350 и видео HD6310.Доста по-бързи са от нетбуците с Atom и горе-долу,ще са на същите цени.Мисля,че вече в щатите са ги пуснали за продажба.Ето едно ревю The Brazos Review: AMD's E-350.

• Автор

Ако не бързаш с покупката,може да изчакаш новите AMD Brazos.Те са с процесор AMD E-350 и видео HD6310.Доста по-бързи са от нетбуците с Atom и горе-долу,ще са на същите цени.Мисля,че вече в щатите са ги пуснали за продажба.Ето едно ревю The Brazos Review: AMD's E-350.

ми аз го искам за лятото някаде смисал юли ще си зимам но от сега искам да реша каф да си зема да мога да изчакам :)

ми аз го искам за лятото някаде смисал юли ще си зимам но от сега искам да реша каф да си зема да мога да изчакам :cool:

Със скоростта, с която се изкарва нов хардуер от фирмите-производители, до лятото ще има както много нови компоненти, така и цялостни решения (нетбуци, неттопи), а и цените ще са доста по-различни. Няма смисъл от сега да мислиш какво ще си купиш лятото, тогава ситуацията ще е доста по-различна. Това се прави максимум месец преди планираната покупка.

• Автор

Със скоростта, с която се изкарва нов хардуер от фирмите-производители, до лятото ще има както много нови компоненти, така и цялостни решения (нетбуци, неттопи), а и цените ще са доста по-различни. Няма смисъл от сега да мислиш какво ще си купиш лятото, тогава ситуацията ще е доста по-различна. Това се прави максимум месец преди планираната покупка.

ммммм окс тогава лятото пак ще пусна една тема ....... или пък тука ще питам пак за предложения .... мс мн че ми каза

ммммм окс тогава лятото пак ще пусна една тема ....... или пък тука ще питам пак за предложения .... мс мн че ми каза

Виж това

http://obiavi.data.bg/single/86239

• Автор

Нееее Неее ще изчакам малко пак аз искам аз лично си го купя ..... a нe от някой там.!!!

Редактирано от geca7a (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.