Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На 2 компа нет през СУИЧ

Featured Replies

Знам че темата вече е обсъждана на проблема е там че при мен е по особенно защото не искам да е през 2 лан карти да прая прокси а искам да е през суич и ситуацията е следната

2х2m лан кабел

1хсуич

2х Компа

и искам да обясните подробно как да има нет и 2рия комп колкото можете повече обеснявайте защото какво ли не пробвах не мога да се справя sad.gif

На 1то ПЦ имам нет а на второто като се свърже и взема ппое връзката и на 1то пц разкача а аз не иска така.Аз искам и на 2те едновременно да има нет.

Ако искаш да има нет и на второто PC чрез Switch ти трябва още един IP адрес (образно казано Switch-a служи като един кабел с разклонител). За да пуснеш нет и на двете PC-та трябва да си вземеш един Рутер (той разпределя връзката между колкото си искаш PC-та с един IP адрес).И с Рутера не е нужно да работят и двете PC-та.Струва долу-горе колкото един Switch разбира се зависи какъв.

за да не пускам нова тема искам да попитам нещо .... мисля с един съсед да си вземаме пакет на БТК АДСЛ и как може да се разцепи връската софтуерно или хардуерно? мисля че имаше някви програми но до колко са ефикасни не знам

Извинете ме и благодаря предварително :bye:

за да не пускам нова тема искам да попитам нещо .... мисля с един съсед да си вземаме пакет на БТК АДСЛ и как може да се разцепи връската софтуерно или хардуерно? мисля че имаше някви програми но до колко са ефикасни не знам

Извинете ме и благодаря предварително  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Мислиш ли как ще разделиш връзката софтуерно, като ако ползваш компа през който влиза нета трябва още една ланка да изкарва сигнал за другия компютър(при услови че компа през който влиза сигнала стой включен).Иначе другото решение(по-доброто според мен),е да си вземеш един рутер(на него се пише IP-то от доставчика а за локалната ви мрежа си измисляте 2 IP-ta или колкото ви трябват).

мислата ми беше как може да се раздели долу-горе по равно връската да не единят като захапе с 60 кб/с другият да има 1-2кб/с .... ако може да си разполагам с 30-на кб/с и да си знам че са само мой ... ам това с рутера го знам ще се вземе нещо P1 ili P2 вярвам ще върши перфектна работа :wors:cool.gif

със една стара бракма и с линулс на нея това разцепване ще е идеално! гарантирам ти че този метод работи при бтк :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.