Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв лаптоп да си купя?

Featured Replies

Здравейте, искам да си купя лаптоп. Но неискам да е HP големи са боклуци. Моля помогнете

И кое те кара да мислиш, че HP са боклуци ? Логично е да се обосновеш. Освен това - с какъв бюджет разполагаш и за какво мислиш да използваш лаптопа ?

Купи си какъвто и да е , но не НР :) Не сериозно какво имаш против НР ? :) Драсни един бюджет и изисквания от към новия ти лаптоп, за да ти помогнат при избора .

още един който не знае какво иска http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

това , че братовчедка е върнал един лаптоп 5 пъти не значи ,че марката е лоша - може и задкомпютърното у-во да е калаво ! ако си решил да играеш игри на лаптоп за 1500лв , по-добре си купи десктоп и 1500лв пак няма да стигнат !

Разполагам с 1500 лева. А относно HP братовчедка ми си беше купила лаптоп и го върна 5 пъти.

И пак не си казал за какво ще го ползваш. Колегата iliev72 ти е казал, че това, че братовчедка ти го е върнала 5 пъти нищо не означава. Освен това винаги има шанс да е попаднала на дефектна бройка. Ето ти две предложения:

Dell Inspiron N5010

Acer Aspire 5942G

това , че братовчедка е върнал един лаптоп 5 пъти не значи ,че марката е лоша - може и задкомпютърното у-во да е калаво !

ако си решил да играеш игри на лаптоп за 1500лв , по-добре си купи десктоп и 1500лв пак няма да стигнат !

За 1500 лв може да се сглоби прилична десктоп машина :blink:

Ще го използвам за игри а Dell inspiron N5010 ми допада и мисля него да си купя

Този форум е пълен шегаджии които играят игри на лаптопи с 15.6' екрани !

Аз съм с 22' и мисля за 27' + 3D очила и пак не съм сигурен дали и тези 27' стигат за да играеш нормално !

Е да може да играеш пасианси тогава тези 15.6' са перфеткни :blink:

Аз съм с 22' и мисля за 27' + 3D очила и пак не съм сигурен дали и тези 27' стигат за да играеш нормално !

Е да може да играеш пасианси тогава тези 15.6' са перфеткни :blink:

Абе те на смартфони започнаха да играят игри пък ти - на лаптоп не можело. :P

На тях пък може да им харесва.

Абе те на смартфони започнаха да играят игри пък ти - на лаптоп не можело. :lol6:

На тях пък може да им харесва.

Сори :whist: Не съм мазохист :lol6: Колко по-голямо толкова по-добре и ако може да е 3D най-добре :P

Сори за офтопика. Но аз цял живот кажиречи играя на 17 инача монитор с десктоп машина и смятам че тези 17 инача са си напълно достатъчни да играеш каквото и да е. Само за филмите е по яко да имаш голям монитор. Иначе miroslavshopov ето ти линк към този сайт и по конкретно към ati 5650 1gb която е в Dell Inspiron N5010. В него може да видиш бенчове за доста модерни игри с различните лаптопски видеокарти и са подредени по мошност такаче щом ще играеш с лаптопа си го избери по видеокартата. Сега излязоха едни ACER с nvidia GT540 която е по мошна. Ето ти и линк http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5742G-acer_aspire_5742g_LX_RB90C_035 . Ето и линк към неговата видеокарта http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html . Според бенчовете с тази карта ще може да играе всички нови заглавия на high при неговата резолюция и по тежките като metro 2033, AVP на медиум но може да пусне примерно антиалайсинга на 2 или 4. Така че си е добро лаптопчето за парите.

И кое те кара да мислиш, че HP са боклуци ? Логично е да се обосновеш.

Освен това - с какъв бюджет разполагаш и за какво мислиш да използваш лаптопа ?

Не са по големи боклуци от останалите :newspaper: Зависи какъв ти е късмета !

Е да може да играеш пасианси тогава тези 15.6' са перфеткни :)

не се обиждай но говориш глупости, след 22" вече трябва да сядаш по надалеч и по надалеч от монитора, защото е голям и не може да го виждаш целия без да си въртищ физически главата, и какър е смисъла да ти е голям монитора като ще е по далеч от очите ти и законите на переспективата ще си кажат думата (по-далечен предмет се възприема оптически като по малък).

за 3Д то вече спор няма.

и аз давам глас за 5010, само че хубаво гледай самите характеристики като купуваш, не само модела, че има 3 или даже 4 разновидности.

Редактирано от swenstyle (преглед на промените)

http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-33867 Здравейте! Засега това е изборът ми за цена до 1200 лева. Според Вас за тези пари може ли да се намери нещо още по-добро? Защото се колебая тези дни дали да не отида да го купя - току-виж свършили, докато още се чудя.Трябва ми за всякакви неща за поне 3-4 години напред. Споделете мнения.

купи си черен лаптоп.

Благодаря - приемам, че одобряваш най-добър избор на лаптоп с тези характеристики за тези пари. Така ли е?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.