Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с двд записвачка

Featured Replies

Проблем с двд записвачка lg HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 от както преинсталираха компо преди една година устроиството спря да чете и записва на dvd

Проблем с двд записвачка lg HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 от както преинсталираха компо преди една година устроиството спря да чете и записва на dvd

Пробва ли деинсталиране на драйверите от DeviceManager и рестарт ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

И чак сега ли ти направи впечатление ?

Като включваш компютъра светва ли лампичката на писачката, завърта ли изобщо диск като го сложиш вътре ? Кабелите провери ли дали са свързани правилно ?

• Автор

не съм пробвал да деинсталирам драверите но е свързано е правилно защото чете cd и записва на cd лампичката на истроиството не се вижда

не съм пробвал да деинсталирам драверите

но е свързано е правилно защото чете cd и записва на cd лампичката на истроиството не се вижда

Имам същия проблем и съм установил, че тези DVD-та от списания, маркови, купени не се четат от моята записвачка (за по-старо DVD говорим), записва на "маркови" и "доказали се" дискове като Sony, Maxel, но другите не ги зачита изобщо за дискове!

Проблема е в DVD-то според мен, а не в драйверите...

Редактирано от ✌Gib☢n✌ (преглед на промените)

И аз имам някакъв такъв проблем от скоро. Първо скапания комп спря да ми разчита дискове със снимки, после отказа да записва, а от няколко дена спря и филми и музики да ми разчита. Диска върти, като го вкарам и се усеща и все викам сега ще тръгне, е да ама не... Като се опитам да отворя и ми излиза ето това http://s58.photobucket.com/albums/g263/lanjelka/?action=view&current=grr.jpg и ми изкарва диска. :biggrin:

Сега с Уиндоус 7 ли си? На мен лично ДВД-то ми е Optiarc DVD Rw AD-7203s,фърмуера е ъпдейтнат до последния 1.09 и след последните ъпдейти от майкрософт нещо се бъгна и даже не се вижда в експлорър. Добре де,обаче като сложих друг харддиск със същия уиндоус си работи и си пече дискове. Съвет от мен:опитай със System restore т.е върни системата преди ъпдейтите от 09.02.2011

манол, ако мен питаш със Виста съм... връщах го доста назад със System Restore и тогава започна да не ми чете музиката и филмите :rolleyes: то по-скоро си плаче някой да го погледне, че аз не съм много в час с тия неща. :rolleyes:

Само да кажа какъв беше при мен проблема - може да ви е от полза. Взех си мокри кърпички за копютър и си почистих главата на CD устройството и най-интересното е, че сега всичко си ми работи. Лаптопа пак си ми чете дискове :super::cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.