Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за скайп.

Featured Replies

Значи съм на Близоо.Като набирам да говоря с тези на виваком връзката е направо трагедия.Не се чуваме,прекъсва ,видеото е размазано и ми изписва да спра видеото ,но и тогава не се оправят нещата.Пробвах с други инт. доставчици с тях е всичко точно.С идпания съм говорил пак е добре всичко.Какъв може да е проблема по програмата или не.Има ли нещо за настройване.С Windows7*64 съм и с последната верзия на скайп.Слагал съм и 4 версия на скайп пак е същото.

Значи съм на Близоо.Като набирам да говоря с тези на виваком връзката е направо трагедия.Не се чуваме,прекъсва ,видеото е размазано и ми изписва да спра видеото ,но и тогава не се оправят нещата.Пробвах с други инт. доставчици с тях е всичко точно.С идпания съм говорил пак е добре всичко.Какъв може да е проблема по програмата или не.Има ли нещо за настройване.С Windows7*64 съм и с последната верзия на скайп.Слагал съм и 4 версия на скайп пак е същото.

Ако тези от виваком, в същото време свалят на пълна скорост нови филми от тракери, е възможно да не се разбирате по скайп.

Предполагам, че ти не чуваш тях а те те чуват. При ADSL-а на Виваком upload-а е слаб и ако сийдват торенти и подобно в същото време е нормално да насича. Другият път им кажи ТЕ да спрат първо торент програмата ако имат пусната такава и пак ако не се оправя, да си спрат ТЕ видеото и виж дали ще се подобри.

• Автор

Значи при тях е проблема не при мен.Да не го търся при мен проблема.

• Автор

Не е и от торент програмата ,накарах ги да я изключат и пак същото .и Аз изключих и пак същото.Приказвах с Добрич на др. инт. доставчик са ,не са на Виваком всичко точно.Чуваме се виждаме се.Не съм изключил и торент пограмата и всичко е добре.Къде е проблема не знам.

Лелеееее! Сега като си чета горния пост :eek: Той изобщо не беше за тази тема, но карай - не го вземай в предвид :rolleyes:. Един имаше проблеми със звънчевата инсталация и беше към него, но съм объркал темата! Сега, само с един и същи абонат ли имаш проблем? Т.е. с други хора които са на Виваком пробвал ли си?

Ами може да е проблем в свързаността м/у Близу и Виваком, знам ли вече!

• Автор

Някой има ли същият проблем да каже,защото аз не мога да си го обясня.Вчера и преинсталирах сложих 7-SP1-64 последната версия на скайп и пак същото.С абонатите на виваком едвам се чуваме за виждане да не говоря,забива застива и така.Звъня за проба на др скайп с др.инт. доставик и всичко е точно.Чуваме се виждаме се перфектно.Махнах последната версия на скайпа сложих 4-та и пак е същото.С другите се виждаме и чуваме ,но уви с Виваком не.

Виваслон приятел :) Явно няма свързаност и проблема е в Виваслон и Близооо(От Близоо бегай надалеч)

• Автор

Явно е във виваслона проблема.Един комшия компютържия ми го обясни горе долу какво се получава.Като се свържим със скайп той търси най близката точка и ни свързва но от рутер до рутер има някакъв порт е ограничил вивакома и затова така става.Свързваме се доста сложно ние и затова е така.Но иначе съм доволен горе долу от Близоо ту.Вечер намалява скороста наполовина но е пак по добре от Виваслона.Сега съм на 30лв. телефон-интернет24мб-кабелна с цифров приемник и аналогов сигнал.Имам включени 5 телевизора със комшията стават 7 всичко това за 30лв. все пак си е много добре.Тегля с 2.7м/с ,просто всичко е много точно за сега.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.