Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Facebook !

Featured Replies

От няколко дена имам проблем с феисбука. Липсват ми Facebook (начало) покани за приятелство, съобщения, известия. Горе в ляво, излиза така Публикувано изображение

а трябва да е така

Публикувано изображение

Редактирано от MrSexobeat94 (преглед на промените)

Припомняш си, какво си правил, преди да се появи проблема. Ако си спомниш, възстановяваш положението, каквото е било преди това - деинсталираш програми добавки и т.н. Пробваш какво е положението с друг браузър, защото явно проблема е в твоя компютър, а не във Facebook.

това се получава когато се стремиш да забраниш разни реклами и покрай тях и други неща изчезват !

• Автор

Пробвах с Internet Expoler, там всичко си е наред, сигурно проблема е в Mozila Firefox. Ако я деинсталирам и я инсталирам на ново дали ще стане?

Пробвах с Internet Expoler, там всичко си е наред, сигурно проблема е в Mozila Firefox. Ако я деинсталирам и я инсталирам на ново дали ще стане?

Пробвах но не става. Инсталирах 3.6 и 4.2 но не...

След като деинсталираш Firefox, намери папката му в Program files и я изтрии.

Изтрии и папката за Firefox в папката на потребителкия профил - C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox

• Автор

Аз съм с windows 7 и ми е по разли4но. Изтрих я в Program Files, но в C:\Documents and Settings няма нищо. Инсталирам я, и пак не става.

Редактирано от MrSexobeat94 (преглед на промените)

Аз съм с windows 7 и ми е по разли4но. Изтрих я в Program Files, но в C:\Documents and Settings няма нищо. Инсталирам я, и пак не става.

Е, можеше да пуснеш едно търсене на Mozilla в диск C, но както и да е .

Ето пътя до папката Mozilla (в която е папката Firefox) при Windows 7 : C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla

За да не правя нова тема, ще пиша тук. Надявам се, че колегата няма да има нищо против да пиша в неговата тема :)

Та, когато се опитам да изпратя заявка за приятелство на някой, ми изписва следното:

Заявката не може да бъде изпратена

Познавате ли се с този потребител лично? За да предотвратим злоупотреба от страна на Facebook, то тази заявка не беше изпратена. За да научите и разберете повече, посетете помощния център. Ако вярвате, че това е грешно съобщение, то можете да докладвате за проблема.

От какво може да е проблема ?

Благодаря предварително !

Какво казва помощния център по въпроса ?

Това:

Имаше проблем при достигане на FAQ(често задавани въпроси), които поискахте.

• Автор

Е, можеше да пуснеш едно търсене на Mozilla в диск C, но както и да е .

Ето пътя до папката Mozilla (в която е папката Firefox) при Windows 7 : C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla

Колега аз не мога да ти помогна, но да се върнем към моя проблем. Ken опитах това което ми каза, но не ми излизат никакви фаилове на Mozila, пуснах да търси в Локания диск (С) но явно сам ги премахнал. Инсталирам наново мозила и пак същото.. Ве4е незнам какво да правя.

А случайно да имаш някакви зли и надървени AdBlock-ери ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.