Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер belkin f5d6130

Featured Replies

Намерих този безжичен рутер в мой роднина, прибрах се вкъщи тръгнах да го свързвам но не ми дава да се свържа. След като се разрових в нета видях че трябва да приложа някои настройки като изтегля драйвери. До тук добре изтеглих драйверите инсталирах стигам до момента с паролата в указанието показва че паролата за този модел е "MiniAP" но не става пробвах и други пароли но пак не става. Моля ви ако имате някакви идеи как да се справя с проблема пишете!

Редактирано от iliapo (преглед на промените)

Доста повече информация за нещата, които правиш ще трябват. Тук няма гледачи на кристална топка. Как се свързваш? Приложи ако трябва снимки. Какви грешки ти дава? Какво е това което не ти дава да се свържеш? .... Щом си го "намерил" има ли възможност този рутер да е бил настроен вече веднъж и да има криптации на wifi, а ти да нямаш правилната парола, и това да ти е проблема?

Редактирано от sheky (преглед на промените)

• Автор

Ми значи свързвам модема към рутера който е само за безжична мрежа

гледах указанията от този документ http://cache-www.belkin.com/support/dl/f5d6130-english-manual.pdf

ето и снимки

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Имаш парола при Wifi достъпа ,трябва да влезеш във рутера за да я смениш! Виж има ли бутон някъде да пише RESET натисни го,след което пробвай да влезеш в рутера (дано паролата за достъп да е стандартната),като набереш с браузъра IE следния адрес 192.168.2.1 user: admin pass: 1234

• Автор

Въобще тази страница не може да ми я зареди :с А за възстановяване на настройките въобще не виждам такъв бутон

Въобще тази страница не може да ми я зареди :с

А за възстановяване на настройките въобще не виждам такъв бутон

Не виждаш или не си потърсил. Огледай го пак. Даже и отдолу погледни.

Reset бутончето ще задържиш поне 15-20 секунди. И си изтегли сервизното обслужване на рутера.

Въобще тази страница не може да ми я зареди :с

Кабела вкаран ли е?В твоя случай,трябва първоначално с кабел да направиш връзката м/у рутера и машината!

Бутона мисля че се намира някъде отзад на този модел!

• Автор

не хора чесно никакво копче няма вижте сами

Публикувано изображение

Публикувано изображението

а колко до кабела незнам дали ще стане защото лан картата ми казаха че е изгоряла на лаптопа

само да ви питам има ли някакъв проблем че модемът към който го свързах също поддържа безжичен нет в смисъл и той е рутер но той поддържа и кабелен и безжичен нет неговият модел е cisco

само да ви питам има ли някакъв проблем че модемът към който го свързах също поддържа безжичен нет в смисъл и той е рутер но той поддържа и кабелен и безжичен нет неговият модел е cisco

За какво ти е тогава този,какъв е смисъла от два?
  • Автор

Искам да го дам на роднини но и при тях се получава същото нещо затова го взех при мен

Във книжката с която го продават пише следното:

Perform a manual reset. To do so,

disconnect the power adapter. Use a

thin metal object, such as a paper clip,

to press and hold the button on the

bottom of the AP. While keeping the

button held down, reconnect the power

adapter. Wait for about five seconds for

the AP to restart.

Note: Performing a reset will restore the

factory default settings. All of your

settings will be lost.

......

Ще преведа само потъмнения текст. - Използвайте тънък метален обект, като кламер например, за да натиснете и задържите бутончето отдолу на АП

Това е обяснението за ръчно възстановяване на фабричните настройки на АП

До колкото виждам от снимката - дупчицата, където се намира бутонът за ресет на настройките се намира отдолу на устройството - точно между двете изрязани жлеба за монтиране на стена или др.

има малка "дупка" отдолу на рутера няма бутон, а само два контакта от които се ресетва с нещо метално окъсяваш (внимателно) за 15-20 сек. при вкючено захранване.

има малка "дупка" отдолу на рутера

няма бутон, а само два контакта от които се ресетва

с нещо метално окъсяваш (внимателно) за 15-20 сек. при вкючено захранване.

Еми аз какво съм му написал в моя пост? Да погледне от долната страна. Сигурно, защото зная че е там, затова съм му отговорил. Но човек когато е убеден , че няма такава кнопка , прави снимки.Как да помагаш на такъв човек!

Еми аз какво съм му написал в моя пост? Да погледне от долната страна. Сигурно, защото зная че е там, затова съм му отговорил. Но човек когато е убеден , че няма такава кнопка , прави снимки.Как да помагаш на такъв човек!

lz4jw, недей с лошо. Момчето не разбира.

То за нас е ясно как изглежда бутона и къде да се търси...

На него му е трудно явно. Да помогнем с търпение ще бъде най-прекия път към задоволителни резултати и за двете страни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.