Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Preview: Мъж под прицел

Featured Replies

pos4122.gif

Вълна от отвличания и масова паника, бивш наемен убиец на ЦРУ с проблеми с алкохола, богат индустриалец с млада дъщеря, търсещ бодигард. Правите ли връзката ;) Не е лесно да влезеш под кожата на бивш наемен убиец, настоящ пияница, но невръстната дъщеричка на богаташа Самуел - Пита, успява. Джон Крийзи постепенно се привързва към момичето, което малко или много променя живота му. И един ден най-лошото и нежелано се случва - тя е отвлечена. И аз да бях, и аз щях да подивея, а представете си какво ще направи един трениран експерт-убиец...

С радост виждаме завръщането на чичко Дензъл Уошингтън в действие (кой ли може да забрави носителя на Оскар, особено с ролите му в Джон Кю, Тренировъчен ден и Колекционерът), но също така ще се насладим и на чаровната малка хубавица Дакота Фанинг в ролята на Пита (не е питка, но малката сладуранка е играла в повече филми, отколкото някои са гледали, макар и без известни заглавия), а и една изненада (момичета, припадайте от кеф <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> ), в този филм ще видите никой друг, освен Марк Антъни в ролята на Самуел (брей, и той ли почна да играе бре?) и неостаряващия Кристофър Уокън в ролята на Рейбърн (ех, колко ме кефи този човек и как да не спомня за Добре дошли в джунглата, Хвани ме ако можеш или Слийпи Холоу).

Офциална страница: Man on fire

Хващайте дистанционното (не пистолета), заредете се с много нерви и се насладете. А пък после и споделете ;)....

Филма наистина е много здрав един от най-готините който гледах напоследък. :clap Мисля че беше направен и по истински случка, направо много ще пропусне който не го е гледал. :eek

За мен,този филм се цели,в най-малко три ОСКАРА.Главна роля,ОПЕРАТОР/гледните точки на камерата понякога са невероятни/,Сценарии/темата е използвана многократно,но маи, винаги има какво да се вземе още от нея/,а защо не и за второстепенна роля/ и детето и Уокън са превазходни/.Но каквото и да говорим Дензъл прави нещо, впечатляващо/забележете,каква минимална разлика в мимиките на лицето му има,когато убива,и когато е радостен,последното почти не му случва в този филм.Няколко секунден поглед, върху лицето му е достатъчен да разбереш,че срещу теб е , и АГЛЕЛА ,И ДЯВОЛА,кой от тях ще се изправи срещу Вас.............приятно гледане!!!

П.П.Лично мнение!!!/ когато свърших да гледам филма, имах чувството,че ме е блъснал ВЛАК/ :clap

Един от най- добрите филми на годината ;)

• 1 година по-късно...

Може ли да ми дадете линк към песента,с която свършва филма???Много е важно за мен!!!

Пусни едно искане в тази тема. Ако споменеш име или изпълнител съм сигурен, че веднага някой ще я намери.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=17963

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.