Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Легални програми и сериини номера от Интернет

Featured Replies

В секция Софтуер нямаше къде да поставя линкове за тези програми, защото не са нови, не са кракове, не са само операционни системи и други подобни.. понеже ги обединява общото... свалят се през интернет затова поставям темата тук!!!

Със следните линкове ще можете да получите програми който да ползвате легално... ако е нужен сериен номер Ви се дава съвсем легално на тези места:

VmWare- с това може да ползвате виртуален компютър..тази версия е безплатна с определени условия (има и free и evaluate version):

VmWare evaluation

VmWare Player FREE

Microsoft Office 2003 Standart

Windows Server 2003

SQL Server 2005

Exchange Server 2003

BizTalk Server 2004

Internet Security and Acceleration Server 2004

Small Business Server 2003

Microsoft Windows XP Pro

Acrobat, Acrobat Distiller, After Effects, Adobe Encore DVD, Illustrator, PageMaker ,Photoshop , Premiere .. etc.:

Adobe Products

CorelDRAW, Corel WordPerfect Office etc.:

Corel Products

WinZip

WinRar

AutoCad, 3D Studio Max

Autodesk Products

:clap::yanim::baby:

Редактирано от darksoul (преглед на промените)

Много интересно.И къде точно се дава сериен номер?

Периодично някои фирми с рекламна цел предлагат напълно легално серийни номера, това е вярно. Всички помним рождения ден на Opera, кампанията на NOD32, Safe PC (май така беше) на Microsoft в съчетание с Panda, F-Secure и т.н. Но сайтове, които постоянно да раздават лицензи? Мнеее...

И каде по-точно на който и да е от сайтовете може да се получи легален сериен номер ? Така като гледам може само да се теглят пробни версий.

П.С.Ако отново раздават някъде безплатни кодове и програми се обаждайте :clap:

• Автор
Много интересно.И къде точно се дава сериен номер?

<{POST_SNAPBACK}>

При попълване на формуляра получавате две неща: едното е линк за съответният софтуер, а другото е е-майл в който има серийният номер!

Ако има доставка на съответното СД (трябва да си платите доставката) то получавате диск със сериен номер точно все едно сте го купили... на външен вид няма разлика. Аз лично съм получил вече 3 различни продукта и всички са работещи.

И каде по-точно на който и да е от сайтовете може да се получи легален сериен номер ? Така като гледам може само да се теглят пробни версий.

П.С.Ако отново раздават някъде безплатни кодове и програми се обаждайте  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Много се извинявам, но като казвам безплатни не казвам КРАДЕНИ !!!!! НЕЛЕГАЛНИ!!!

Аз казвам ЛЕГАЛНИ сериини номера ! Програмите може да ги ползвате напълно нормално и са 100 процента функционални..т.е. правите всичко както ако сте го купили продукта.

Много от продуктите може да си ги купите и единствената разлика е, че трябва да въведете просто новият сериен номер... офис пакета на майкрософт е точно така.

Периодично някои фирми с рекламна цел предлагат напълно легално серийни номера, това е вярно. Всички помним рождения ден на Opera, кампанията на NOD32, Safe PC (май така беше) на Microsoft в съчетание с Panda, F-Secure и т.н. Но сайтове, които постоянно да раздават лицензи? Мнеее...

<{POST_SNAPBACK}>

Натъжен съм, че модератор може да напише това.... или не четете или силата на мрака ви е обсебила!!!!

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: ЛЕГАЛНИ ПРОДУКТИ... ПОЛЗВАНЕТО ИМ Е ЛЕГАЛНО.. СЕРИИНИТЕ НОМЕРА СЕ ДАВАТ ОТ ОРИГИНАЛНИЯТ СЪЗДАТЕЛ !!!

НЕ съм написал крадено, нечестно или лъжене и мамене... СИЛАТА НА МРАКА ВИ Е ОБСЕБИЛА Еййййййй !!!!!

(за справка: STAR WARS)

Със следните линкове ще можете да получите програми който да ползвате легално... ако е нужен сериен номер Ви се дава съвсем легално на тези места:

П.С.Ако отново раздават някъде безплатни кодове и програми се обаждайте  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Ти се обърка май.Писал си,че се дават легални кодове ! Аз къде съм искал нелегални,че ми викаш и ми се караш ? Беше ли нужно да пускаш тема за поредните Shareware програми ?

• Автор

Ти се обърка май.Писал си,че се дават легални кодове ! Аз къде съм искал нелегални,че ми викаш и ми се караш ? Беше ли нужно да пускаш тема за поредните Shareware програми ?

<{POST_SNAPBACK}>

Първо се извинявам ако съм повишил тон (не знаех, че може да се предава глас laugh.gif , явно е нова екстра )

Сега за второто: ти говориш за безплатни, но имаш предвид НЕЛЕГАЛНО!!! Като казвам легален код, то той найстина е легален!

Трето: дали е нужно да се пускат линкове за подобни версии.. Нужно е , защото тук такива няма.

Нужно е, защото на много теми се изтъкваше, че се краде продукт, защото не могат да намерят версия с която да се обучат, т.е. просто явно има хора които искат да ползват софтуер без да се налага да го платят!!!

Четвърто: пускам темата, защото ми писна от крадци.... ако някой се чувства засегнат е хубаво, защото означава че още има съвест!!! Време е да се предоставят и линкове на продукти които може да ползвате по легалният начин...или Вие не мислите така?!!?!?!

@darksoul,ад не искаш да кажеш че си със Уиндоус и че нямаш нито една пиратска програма?Дори и една да имаш си пират,определение като половин пират или полупират няма.

• Автор
@darksoul,ад не искаш да кажеш че си със Уиндоус и че нямаш нито една пиратска програма?Дори и една да имаш си пират,определение като половин пират или полупират няма.

<{POST_SNAPBACK}>

Не зная какво целиш тук с това си изказване...

Пуснах тема с която дадох възможност на хората които питаха в предишни теми къде може да намеря тази или онази програма само за тестване или обучение и то да я ползвам легално!!!???

Сега пуснах тази тема и мисля, че тя отговоря напълно на зададеният им въпрос.

Атаките които тук текат не зная как да ги разбера... ако няма смисъл от тази тема защо има тема с линкове за нелегален софтуер при условие че всеки човек в интернет може да си ги намери сам.. .ЗАЩО Е НУЖНО ДА ПОМАГАТЕ в разпространението на нелегален софтуер с линкове А НЯМАМ ПРАВО да дам линкове за програми и операционни системи които може да се ползват легално?!?!?!

За въпрос какво имам на моя компютър ...това е личен въпрос и не е твоя работа, както и какво бельо нося. Няма да ти пращам фактурите си от закупуването на софтуера и ти нямаш никакво право да ми ги искаш... така че , ако имаш нещо друго да питаш аз с удоволствие ще ти отговоря.

Натъжен съм, че модератор може да напише това.

Не, не си ме разбрал правилно. Аз имам НАПЪЛНО ЛЕГАЛНИ и НЕКРАДЕНИ лицензи за доста програмки, раздадени по този начин. Не ме разбирай погрешно - просто това са временни оферти, днеска има, утре няма. Трябва да случиш момента. След седмица-две тези линкове няма да бъдат валидни, а иначе благодаря... Не ми тълкувай думите превратно - нищо лошо не съм вложил в тях, напротив. Нещо, което съм изпитал на собствен гръб...

@darksoul,в случая ти си този който пали.Тия неща са ден до пладне,това исках да ти кажа.При наличието на една кракната програма си пират.За бельото не съм те питал.

• Автор

Не, не си ме разбрал правилно. Аз имам НАПЪЛНО ЛЕГАЛНИ и НЕКРАДЕНИ лицензи за доста програмки, раздадени по този начин. Не ме разбирай погрешно - просто това са временни оферти, днеска има, утре няма. Трябва да случиш момента. След седмица-две тези линкове няма да бъдат валидни, а иначе благодаря... Не ми тълкувай думите превратно - нищо лошо не съм вложил в тях, напротив. Нещо, което съм изпитал на собствен гръб...

<{POST_SNAPBACK}>

Ок, този път е мой ред да ти се извиня за неразбирането си, защото от учтивост света няма да стане по-лош, а напротив...

Сега за този софтуер.. той съществува вече доста време и от доста години. Просто малко хора от БГ го ползват, а имаше такива които ми писаха, че изобщо не съществува..сега им давам възможност прост с кликване да отидат и да го вземат. Версиите се обновяват и винаги сваляте последните актуални версии... например Windows XP Pro ще дойде със СП1, а не с последният СП2, това е защото вие спокойно може да си направите ъпдейта...

Както виждаш това са актуални неща и преди и сега... Никъде не съм излъгал нито в заглавието, нито в съобщенията който са последвали.

Найстина сваляте продукта и го ползвате с пълната му функционалност. Продукта си идва от производителя и получавате действително легален сериен номер. Тук не виждам никаква измама!

За човек който ида да стане дизайнер това е идеален шанс .. ползва продукта и се обучава без да се налага да го купува. За човек който иска да изтества сървър версии на Майкрософт и то легално.... нима не е шанс!?!

Офиса също... има безплатен Опен Офис и той може да си го ползва, но ако му потрябва да ползва Майкрософският офис, защо да не го ползва легално?!?!

@darksoul,в случая ти си този който пали.Тия неща са ден до пладне,това исках да ти кажа.При наличието на една кракната програма си пират.За бельото не съм те питал.

<{POST_SNAPBACK}>

Така е напълно си прав!

При наличие дори на една програма съм пират. При наличие на Операционна система съм пират. При наличие дори на един шрифт за който трябва да се плати, а не съм платил...аз съм пират. Тук съм напълно съгласен с теб.

Затова не съм качвал шрифтове ... всичко необходимо си дойде с WindowsХР :

операционната система, шрифтовете и поддръжката на всички езици, факс програмата (или тя ми дойде с офиса..сега забравих), също Notepad който често ползвам за редакция на УЕБ страниците. Програмата за разглеждане и принтиране на снимки и др.

с компютъра освен че получиш операционна система получих (защото си ги поръчах с доставката) и офис и още няколко продукта на майкрософт.

Ползвам архиватор от безплатните за лично ползване.

Ползвам и записваш софтуер който го имам от закупуване на записвачката.

Ползвам речници който са безплатни за лична употреба.

Ползвам виртуален компютър VmWare, защото те пуснаха спецална безплатна версия ако имате файл с вече създаден такъв компютър... и тя работи прекрасно.

на виртуалният си компютър имам Линукс и така работя с два компютъра и си тествам на воля.

Имам също още два браузъра Опера и ФайрФокс , освен Интернет Експлорер който ми дойде с операционната система. За поща ползвам безплатната Пегасус.

Антивирусната също ми е купена... ами ползвам и куп други програмки ама те са все безплатни... е искат пари за дарение ако искаш, ама в момента нямам излишни за дарения...та така е

Прав си!!! И една програма да имаш крадена..си пират!

ПП забравих.. ползвам и няколко версии от тези които съм дал... evaluation ама те са легални, както казах по-горе!!!

мерси много darksoul,не знаех,че MS разрешават свободно да свалим продуктите им и да ги позваме за половин година ! веднага ще си дръпна SBS-а,който търся от толкова много време(дори пиратски го няма sad.gif )

darksoul голямо БЛАГОДАРЯ.честно не знаех да има трайъл варианти на офис и корел, а те ще ми свършат страхотна работа.

Аз се придържам стриктно към свободен софтуер, но понякога не мога пълноценно да си свърша работата.

• Автор
мерси много darksoul,не знаех,че MS разрешават свободно да свалим продуктите им и да ги позваме за половин година ! веднага ще си дръпна SBS-а,който търся от толкова много време(дори пиратски го няма sad.gif )

<{POST_SNAPBACK}>

darksoul голямо БЛАГОДАРЯ.честно не знаех да има трайъл варианти на офис и корел, а те ще ми свършат страхотна работа.

Аз се придържам стриктно към свободен софтуер, но понякога не мога пълноценно да си свърша работата.

<{POST_SNAPBACK}>

Еххх вашите изказвания ме направиха щастлив... защото тук все ме плюеха и вече не ми се ходеше до банята да се мия... Ама като получиш понякога блага дума и е като дъгата след дъжда... едно много хубаво и красиво нещо. Ще гледам да поставям всички линкове в първото си съобщение като го редактирам... така няма да се налага да се търсят из останалите щото там има само битки и трупове ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.