Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Kaspersky® Antivirus & Internet Security 2012

Публикувано изображение

Kaspersky® Anti-virus 2012

Стабилна антивирусна защита

Kaspersky Anti-Virus 2012 е професионален убиец на вируси, осигуряващ защита в реално време от множество заплахи. Програмата работи във фонов режим, сканира системата интелигентно, обновява се често без да хаби много трафик, осигурява проактивна защита от неизвестни до момента опасности.

Характеристики:

System Watcher - Наблюдение за подозрителна дейност. Възможност за отмяна на действията на опасни програми. Подобрено
Kaspersky файлов съветник - Проверка за безопасност на файл само с едно кликване на мишката. Ново
Kaspersky URL съветник - Маркира линковете с цветни тагове, така че да указват степента на опасност за да може потребителят да реши дали да ги отвори. Подобрено
Анти-фишинг модул - Предупреждава за фишинг сайтове и за кражба на лични данни. Подобрено
Управление на задачите - Позволява мониторинг на дейността при сканиране на заплахи. Ново
Напълно нов интерфейс - Бърз и лесен достъп до настройките на програмата Ново
Desktop gadget - Възможност за бърз преглед на състоянието на защитата; лесен достъп до настройките на Kaspersky Anti-Virus 2012 Подобрено

Kaspersky® Internet Security 2012

Първокласна защита за PC & Netbook

Kaspersky Internet Security 2012 е професионален убиeц на вируси от висока класа. Програмата осигурява първокласна защита срещу вируси, троянски коне, спам, хакерски атаки и др.

Модерният хибриден подход комбинира иновативна, базирана в облака технология с усъвършенствана антивирусна защита за по-бърза и по-ефективна реакция срещу съвременните сложни и непрестанно променящи се заплахи, свързани с всякакви онлайн дейности: работа, банкиране, пазаруване, социални мрежи, игри.

Характеристики:

Kaspersky URL съветник - Маркира линковете с цветни тагове, така че да указват степента на опасност за да може потребителят да реши дали да ги отвори. Подобрено
Kaspersky файлов съветник (KSN) - Проверка за безопасност на файл само с едно кликване на мишката Ново!
System Watcher - Наблюдение за подозрителна дейност. Възможност за отмяна на действията на опасни програми. Подобрено
Контрол на приложенията - Ограничава достъпа на приложенията до персонална информация и до системните файлове в зависимост от нивото на опасност, определено за дадената програма. Подобрено
Режим безопасно стартиране - Позволява стартиране на подозрителни приложения и сайтове в специална изолирана среда, така че да не могат да навредят на системата.
Двупосочна персонална защитна стена - Защита от хакерски атаки.
Анти-фишинг и Анти-спам технологии - Надеждна защита на личните данни; защита срещу нежелани писма и реклами. Подобрено
Родителски контрол - Гъвкави и ефикасни настройки, така че да се осигури безопасността на детето при използване на компютъра и Интернет. Подобрено
Напълно нов интерфейс - Бърз и лесен достъп до настройките на програмата. Ново

Официален сайт на Касперски Лаб http://www.kaspersky.com/
Официален дистрибутор на Касперски за България http://www.lekarstvo.com/
Лиценз: ПЛАТЕН (30 дневна пробна версия)

Сваляне:

Kaspersky® Anti-virus 2012 (12.0.0.374.0.20.0en) - http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kav2012/kav12.0.0.374en.exe
Kaspersky® Anti-virus 2012 (12.0.0.374.0.19.0ru) - https://rapidshare.com/files/2786960226/kav12.0.0.374ru.exe

Kaspersky® Internet Security 2012 (12.0.0.374.0.20.0en) - http://products.kaspersky-labs.com/english/homeuser/kis2012/kis12.0.0.374en.exe
Kaspersky® Internet Security 2012 (12.0.0.374.0.19.0ru) - https://rapidshare.com/files/3681555149/kis12.0.0.374ru.exe

Руската локализация е със статут TR

Активация с ключов файл

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IGMJQ-1VqR8

Инсталирайте на чисто,след деинсталация на старата версия , като запазите настройките си и информацията за лиценза.

Приятно ползване :baby:
  • Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

То лошо няма, обаче кой ще тества, като е с толкова много бъгове.

Нека поне намалеят малко. Не знам при вас, но при мен като натисна този червен бутон става абсолютен блокаж.

Рестартира и иска да праща информация в лабораторията.

Публикувано изображение

Все пак идеята е добра :whist:

Main new features/improvements: -KSN (Kaspersky Security Network) operations are now displayed in the main window of the product, which makes it more transperant for the end users -Added reputation checks for suspicious executable files via KSN -Templates gathering for the particular program type behaviors, in order to evaluate/calculate KSN reputation values (PBS) -Updated intelligent Updater Module, now only active components are updated and resources optimized not to interfear with foreground programs -AntiSpam module will no longer require training, KSN will supply the needed information as needed -Improved technologies for detecting unknown rootkits, which target themselves to interrupt OS normal boot cycles in order to conceal detection -Significant changes to main GUI which now conviniently displays product status: improved KL News Viewer, touch screen support, intrenal task manager, updated gadget design and usability improvements -Improved protection from unknown threats via ActiveProcess monitoring subsystem -Refactored protection from phishing (Local checks + KSN request, Heuristics scan if URL missing from both) and applicable to web surfing, IM conversations and email -Improved URL checking module (Local checks + KSN request), now categories of websites can be restricted based on content -Improved product compatibility with other programs and reduced overall system footprint За момента май почти няма смисъл да се тества при неработещ KSN, ще се чака до началото на април

Редактирано от Calando (преглед на промените)

• Автор

За момента май почти няма смисъл да се тества при неработещ KSN, ще се чака до началото на април

При сканиране от контексното меню работи.

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Доста аборигенски фейс... иначе за 1-ва бета е нормално да има проблеми

Доста аборигенски фейс... иначе за 1-ва бета е нормално да има проблеми

Както и да бъде с такъв интерфейс.
  • Автор

Това са първи БЕТИ и не ще крашват ами и син екран ще има.

За да ги критикувате изчакайте поне RC версията. Дал съм връзка към форума на Касперски Лаб пишете им за проблемите ако желаете.

Благодаря

пп. Фейса на мен например ми допада. Само този бутон в червено ме дразни. :cool:

Аз не ги критикувам, само споменавам, а и аз им пращам, каквото мога иначе защо да се занимавам с бети :cool:)

пп. Фейса на мен например ми допада. Само този бутон в червено ме дразни. :rolleyes:

На мен също ми харесва, малко по-опростен и същевременно функционален.

Последната 12.0.0.241 версия има проблем с активирането онлайн затова в началото на темата е добавен ключовият файл.

Други проблеми по- фрапиращи?
  • Автор

Други проблеми по- фрапиращи?

BSOD :) :) :cool:

Как се поставя ключа?

От командният ред Тука - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=174175&view=findpost&p=1937496 има бат файл във архива.

При мене не се получи с батника обаче. Стана по старият начин.

1. Спираме интернета

2. Избираме активиране на пробна версия

3. Получаваме опция за активация офлайн.

• 2 седмици по-късно...

Сертификата им куца нещо :)

Публикувано изображение

Впечатлен съм от светкавичното зареждане на страниците и лекотата при браузуване! Кефа е на макс :cool: ..последна бета 242

С последна версия на Mozilla Firefox 4 няма ядове и с Публикувано изображение

• Автор

Сертификата им куца нещо ;)

Публикувано изображение

Впечатлен съм от светкавичното зареждане на страниците и лекотата при браузуване! Кефа е на макс :) ..последна бета 242

Като добавка пък интерфейса е много шик :P и проверката за репутацията е един допълнителен плюс. Казват,че KSN при KIS 2012 ще тръгне в пълна сила някъде края на март и началото на април месец.

С последна версия на Mozilla Firefox 4 няма ядове и с Публикувано изображение

Уха :clap: ,на последната RC версия на Mozilla Firefox двата адона не работеха,не знам как са при КИС версия 2011,все още не съм слагал финала на лисицата.

пп. Сертификата ще е подписан като излезе KIS 2012 RC

При Mozilla 4 адоните на КИС 2011 не са съвместими.

Антибанера си бачка при KIS 2012 beta ,другите ги спирам,понеже не ме вълнуват!

Като добавка пък интерфейса е много шик :yanim:

Нищо "грабващо" няма в интерфейса... виждаш това, което ти се иска, ама то го няма....Според мен от Касап Лаб, все още не могат да напипат "правилния" интерфейс... Вида на зеленото в Касапа, не е верния цвят. Зеленото в НОД-а стои по-добре....при касапа, зеленото е някак си натрапващо се и "по-тежко". Интерфейса е много важен...трябва да е "мек", но и стилен....това го няма в касапа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.