Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

Бе мани фейса, "душата" кат' е зле... Пример: индийският Куик Хийл. Да се оправяш и да не се луташ като сляпо куче по буквичките това е по-важно. Иначе нито на Касапа ма кефи, нито на нод "лицето". Като фен на спартанският фейс, любим си ми остава на двойката на НОД и на Софос фейса. Ма за тъмно-зеленото си прав - натрапчиво седи такова едно...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

• Отговори 750
  • Прегледи 66,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо "грабващо" няма в интерфейса... виждаш това, което ти се иска, ама то го няма....Според мен от Касап Лаб, все още не могат да напипат "правилния" интерфейс... Вида на зеленото в Касапа, не е верния цвят. Зеленото в НОД-а стои по-добре....при касапа, зеленото е някак си натрапващо се и "по-тежко". Интерфейса е много важен...трябва да е "мек", но и стилен....това го няма в касапа.

Интерфейса пак става,но какъв е този телевизор където са го сложили за gadget.

На мен най-много ми харесва F Secure.

Ма за тъмно-зеленото си прав - натрапчиво седи такова едно...

Ами сложете програмата и вижте, та тогаз давайте мнения/

Никъде няма тъмно зелено,само да Ви информирам ей така,на да го знаете де ..

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Вида на зеленото в Касапа, не е верния цвят. Зеленото в НОД-а стои по-добре....при касапа, зеленото е някак си натрапващо се и "по-тежко".

Дрън дрън че пляс,манящината ти край няма ,къде виждаш натрапчиво зелено че и "по-тежко",то зелено почти няма бе :angry: ...и двата фейса са един дол дренки от към цвят-усещане!

Вие май и идея си нямате КИС 2012 как изглежда?

Ами сложете програмата и вижте, та тогаз давайте мнения/

Никъде няма тъмно зелено,само да Ви информирам ей така,на да го знаете де ..

Не съм си я слагал само шотове съм виждал. Ми, тъмно зелено е, според мен.

Публикувано изображение

http://www.google.bg/images?hl=bg&client=opera&hs=Y28&rls=bg&channel=suggest&q=dark-green&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

Важното е да се ориентираш в менютата и да не се объркваш това е по-важното.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Важното е да се ориентираш в менютата и да не се объркваш това е по-важното.

Аз съм съгласен с теб,но други както виждаш разчитат на фейса да ги защитава :angry:

На това се казва beta ламя,при RC това ще е мит! Наслаждавайте се докато можете :)

Публикувано изображение

• Автор

Нищо "грабващо" няма в интерфейса... виждаш това, което ти се иска, ама то го няма....

Закачката беше към Lost in.... ти де се месиш?

Интерфейса пак става,но какъв е този телевизор където са го сложили за gadget.

Интерфейса е като за блондинки,гаджета е за да си гледат "сапунките" :biggrin:

Дрън дрън че пляс,манящината ти край няма ,къде виждаш натрапчиво зелено че и "по-тежко",то зелено почти няма бе :biggrin: ...и двата фейса са един дол дренки от към цвят-усещане!

• Ай с'я да видим на тая снимчица, колко процента е зеления цвят
  • Второ. Това, ако не е тъмно-зеленьо, не знам кое е.
  • Това, което виждам като фейс, е ужасно тъпо...Ако пък е преобладаващо бялото- още по тъпо. Не е добър фейса, не е...Продължавам да твърдя, че зеленото на НОД-а е по-добро от към възприятие, въпреки, че и на НОД-а фейса е доста "сух", но все пак е по-добър като възприятие...

Публикувано изображение

Аз съм съгласен с теб,но други както виждаш разчитат на фейса да ги защитава :biggrin:

На това се казва beta ламя,при RC това ще е мит! Наслаждавайте се докато можете :ph34r:

Публикувано изображение

Други пък разчитаме на ThreatSense .NET...

[*]Ай с'я да видим на тая снимчица, колко процента е зеления цвят

Що пък тая избра,тя е единствената която има повече зелено!?

Що не "анализира" тази и всички останали да видим,какво "натрапчиво" има Публикувано изображение ..щот не ти изнася, ей за т'ва!

Lost in... ти беше първия който нарече фейса 'rogue'..... това само като справка ;)

• Автор

Що пък тая избра,тя е единствената която има повече зелено!?

Що не "анализира" тази и всички останали Публикувано изображение ..щот не ти изнася ей за т'ва!

Защото само тази е видял - в началото на темата.

Що се отнася до фейса - https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AmYaepPuRhKldExrRlFSX3lqWU16VU1qc2RMS0VwaGc&hl=en&authkey=CNHEpekE

Lost in... ти беше първия който нарече фейса 'rogue'..... това само като справка ;)

Къде съм споменал че ми харесва?Споменах,че са един дол дренки и двата и на НОД и на Касапа

А тази осезаема разлика която се опитвате да изкарате е подплатена само на фенщина,нищо повече!

Къде пък видяхте прилика във фейса на НОД с този на Касперски? Само мониторчето.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Къде пък видяхте прилика във фейса на НОД с този на Касперски? Само мониторчето.

Вие двамата с инженера/архитекта. Като сте толкова загрижени да бяхте писали във форума им когато му беше времето. И стига с това ръгане НОД та НОД. Верно,че сте фенове и форума на Есет Бг го няма ама айде да пишем поне в тая тема мнения за програмата,а не кой какво чул видял,какво помирисал.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ръгам, че няма никаква прилика!! Само вие я виждате. Колкото до ESET.bg - все още чакаме форум за Касперски на български. Чакаме. Ти нападаш като оса бре човек.

Редактирано от kexul (преглед на промените)

Верно,че сте фенове...

Офффф....колко пъти трябва да повтарям, че не съм никакъв фен на никого! :yanim:

...п.п. и да добавя: симпатични са ми няколко програми (касапа не между тях), но не съм заклет (до "болестно състояние") фен на никоя от тях! Във всеки един момент мога да махна или пък да сложа дадена програма...гледам да оценявам нещата обективно!

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Kaspersky Internet Security 2012_12.0.0.267

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/12.0.0.267/

Няма никой там!Изчакайте малко!

P.s. Готово ...съкратили са процеса на инсталация,спестили са активирането!

• Автор

Няма никой там!Изчакайте малко!

P.s. Готово ...съкратили са процеса на инсталация,спестили са активирането!

Просто известен бъг. След инсталацията дава,че програмата не е активирана и иска активация ръчно. KSN при мене не работеше,утре ще видя след ъпдейта дали ще светне.

Известные проблемы:

Падение при выгрузке.

При установке не появляется окно активации (появляется при повторном старте продукта).

Все алерты, которые должны подниматься в песочнице появляются в нативной среде.

Уф. Пак я махнаха от сайта :cant believe:

ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/

аз съм с тази версия и засега съм доволен а не ми се връща на старата че много крашва

След инсталацията дава,че програмата не е активирана и иска активация ръчно.

Уф. Пак я махнаха от сайта :cant believe:

Че как успяхте да я инсталирате,при мен всичко замръзна след инициализирането и в трея!? :lol6:

ами не знам тръгна си и то без проблем, даже ми върви много добре, не блокирва, дава само грешка като се стартира компа, иначе всичко друго е много добре, интерфейса вече почти не замръзва

• Автор

Че как успяхте да я инсталирате,при мен всичко замръзна след инициализирането и в трея!? :wors:

Уфа. Ядох,пуших пих....пуснах ъпдейта и пак повторих.

Ето версията на руски ако някой има мерак да я пробва.

http://www3.zippyshare.com/v/62951801/file.html

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.