Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

• Автор

Итак, мы выходим на финишную прямую! Сегодня была собрана сборка 283, которая является релиз кандидатом. Ночная работа R&D привела к тому, что в релизе нет ни одной баги первого приоритета, а количество баг второго приоритета МЕНЬШЕ, чем требовала техподдержка!

Все это вышло благодаря тому, что работа над 2012 началась еще в 2007-ом году :wub: Когда ЛК клепала легендарную 8-ку, все инновации, которые было рискованно в то время вставлять в драйверы и компоненты переносились в специальную продуктовую ветку, которой управлял лично Николай Гребенников, папа не менее легендарной 6.0. В 2011 был начат перенос всех тех, когда-то эксперементальных, наработок, который дал нам:

1. Абсолютное лидерство по количеству уникальных разработок

2. Высочайшие результаты в самых разных независимых тестах

3. Гибкость. Незаметно для клиентов продукт в режиме реального времени защищал от неизвестных вредоносов так, что пользователь не знал, что была какая-то опасность. Количество эвристических детектов в три раза привысило количество сигнатурных детектов! Как известно, по умолчанию продукт просто карантинил вредоноса и отсылал информацию по KSN, где наши вирусные аналитики лишь накладывали уже маски, т.к. ложных срабатываний было меньше, чем когда-либо в продукте.

4. В продолжение ложных срабатываний. Многие крупные вендоры связались с нами после старта программы взаимодействия (она не зависима от продукта, но описываю для понимания) и начали присылать свои продукты еще до того, как они попадали к клиентам. Это дало нам преимущество, которое, опять же благодаря гибкости продукта, дало качественный скачок в проблеме ложных срабатываний. Дело в том, что сначала облака наполнялись данными о программах, а потом уже вендоры предоставляли программы своим клиентам.

Однако были проблемы, которые требовали устранения. И проблем было две: рескан и тормоз на некоторых конфигурациях. Отсюда и появилась 2012:

1. Расширили список инноваций, готовых к внедрению в продукт

2. Исправили проблемы от ТП еще до 191 сборки

То есть редизайн, который видит пользователь - это просто заточка под тачскрины, не более. Внутри же мощная переделка, которая избавила и от всех известных проблем с производительностью, и расширила возможности продукта.

Итак, отвечу на вопрос "когда?". Скоро. RC должен будет выйти в паблик в начале следующей недели, а пока есть только приватный RC, на котором системы автоматического тестирования сейчас проводят стресс-тесты. Вы ждете? :down:

P.S. ваша помощь оказалась столь неоценима после выхода 191, что мы планируем в Эбауте сделать новую фишку :wub:

Уфа RC

• Отговори 750
  • Прегледи 66,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи да разбираме,че скоро ще се радваме на финал, така ли? Май така ни честитят 1 април http://forum.kasperskyclub.com/index.php?showtopic=7691&st=30 :ph34r::cool:

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Автор

Значи да разбираме,че скоро ще се радваме на финал, така ли?

Май така ни честитят 1 април http://forum.kasperskyclub.com/index.php?showtopic=7691&st=30 :wors::)

That's crazy! .283 RC????.

Still many bugs to fix ... I hope this will not be as last year ...

Index of /devbuilds/KIS2012/12.0.0.275/ - http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/12.0.0.275/

Веселяги. :rolleyes:

• Автор

Днес сложих 275 на виртуалката и я разцвъках малко. KSN работи но все още не е това което трябва да е.

Ако ви товари изключете Application Verifier като спрете самозащитата на Касперски,затваряте го от трея и изтривате

start-run-regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avp.exe

спрях и трасировката.

Надявах се, че това RC е 1-априлска шега, нооо... явно се взимат доста насериозно :clap:

Днес сложих 275 на виртуалката ...

На реална машина!

След приключването на инсталацията процесора е дълго време на 100% и доста бавно първоначално зареждане на модулите!

Explorer-a е на косъм да забие!

Нещо куца там!

Аз пък не мога да активирам 275, изписва ми грешка при свързването със сървъра, и не виждам опция за активиране на бета лиценз - има само 30 дни триал и въвеждане на активационен код..... П.П. Сега пък без активация тръгна да се ъпдейтва....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

П.П. Сега пък без активация тръгна да се ъпдейтва....

Автоматично се активира(стъпката се пропуска) по време на инсталацията с цел улеснение на тестващите!

Автоматично се активира(стъпката се пропуска) по време на инсталацията с цел улеснение на тестващите!

Уф, де да знам я, то сигурно пише по-назад в темата, ама кой да чете....

Иначе мъжката товари, наистина...

спрях и трасировката.

К'ъв бета тестер си тогава? :offtopic_s:

Иначе мъжката товари, наистина...

Доста товари,да! И доста памет лапа!

След приключването на инсталацията процесора е дълго време на 100% и доста бавно първоначално зареждане на модулите!

Нещо куца там!

Малко по-нагоре, Никси беше дал друг цитат:

То есть редизайн, который видит пользователь - это просто заточка под тачскрины, не более. Внутри же мощная переделка, которая избавила и от всех известных проблем с производительностью, и расширила возможности продукта.

Вече бях казал, и ще се повторя- цитата звучи убедително, но по-хубаво щеше да е ако е верен! :cool:

Касапа винаги е дърпал яко процесор! Накачулили са я тая програма с "хиляда" добавки и искат да е "перце"...е няма как да е... :baby: До колкото помня за версия 2011- обновяванията също бяха доста тегави и мудни...абе с една дума- касап! :baby:

Вече бях казал, и ще се повторя- цитата звучи убедително, но по-хубаво щеше да е ако е верен! :baby:

Ако така грешно разчиташ чертежите,както го правиш тук с коментарите,права сграда няма да ти остане!

До колкото помня за версия 2011- обновяванията също бяха доста тегави и мудни...абе с една дума- касап! :baby:

Ама ти и помниш,явно си сънувал!

Ако ще пишеш нещо съществено по темата го направи,локуми не ми се четат!

В момента KIS2011 лети на моята машина, а след като бях сложил една от първите бети, тогава бях с усещането че съм сложил Nod32. Според мен тази версия звучи доста обещаващо.

Ако така грешно разчиташ чертежите,както го правиш тук с коментарите,права сграда няма да ти остане!

Ама ти и помниш,явно си сънувал

Винаги ми става много интересно и в същото време много смешно, когато почнат да се "подготвят" нови модификацийки на подверсии на Касапа, а като се вади изцяло нова версия- цирка става пълен! То не са фанфари, то не са реклами, цитати, алфи, вети, гами...то не са трепети и вълнения- дъл ше е по-лека, дъл ше има нова добавка...чудеса...и накрая к'во...НОД-а с три дневни дефиниции засича повече.... :baby:

В момента KIS2011 лети на моята машина, а след като бях сложил една от първите бети, тогава бях с усещането че съм сложил Nod32. Според мен тази версия звучи доста обещаващо.

Опаааа...почна се "летенето".... :baby:

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

• Автор

Надявах се, че това RC е 1-априлска шега, нооо... явно се взимат доста насериозно :cool:

Шега е!!! TR е планиран за май месец

На реална машина!

Нещо куца там!

Спри Application Verifier и трасирането

Аз пък не мога да активирам 275, изписва ми грешка при свързването със сървъра, и не виждам опция за активиране на бета лиценз - има само 30 дни триал и въвеждане на активационен код.....

П.П. Сега пък без активация тръгна да се ъпдейтва....

Това е известен проблем. Няма никакво улеснение - при чиста инсталация излиза прозореца.

ВНИМАНИЕ — в настоящий момент не работает активация бета-версии

Спираш интернета и активираш пробна версия - излиза съобщение за грешка и възможност за активация офлайн.

Ето и ключът

Това за ъпдейта е вярно. Дори и без активация се обновява - голям плюс

К'ъв бета тестер си тогава? :baby:

Тя се включва :baby:

В этой сборке так же по умолчанию включены трассировки и application verifier. Включенные трассировки означают, что у вас будет стремительно исчезать место на диске, поэтому рекомендуется их выключать на то время, когда вы не воспроизводите какую-либо проблему специально.

Товари,товари - application verifier

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вече бях казал, и ще се повторя- цитата звучи убедително, но по-хубаво щеше да е ако е верен! :cool:

Касапа винаги е дърпал яко процесор! Накачулили са я тая програма с "хиляда" добавки и искат да е "перце"...е няма как да е... :baby: До колкото помня за версия 2011- обновяванията също бяха доста тегави и мудни...абе с една дума- касап! :baby:

Хаххх, Вие с Nod32 ли сте? Точно пък тая програма колко проблеми ми е създавала, не е истина. С касапа забравих изобщо Windows ли използвам или Linux. Само да отбележа, че влизам в какви ли не сайтове, особено като стане въпрос за намиране на музика.

• Автор

Ние сме със всичко без едно- дето не дава нищо друго да има покрай него... :baby:

Тогава какво коментираш тука? Това е тема за коментар на БЕТА ВЕРСИЯТА.Коментират тези които са забелязали нещо за да може повече хора да пробват и докладват. Твоето е спам нищо друго.

Уж загрижен ..http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863774 и резонно преминаващ в изцепка http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863803

даващ компетентно мнение след обстоен анализ http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863833

и хората в това време се опитват да му помогнат

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863798

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863835

и следва

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145776&view=findpost&p=1863861 цитирам:

дааа....намерих го...ама карай...

махам каспера....не е "моята" програма и т'ва си е! Аваст 5 ме грабна още от първия път, а тук за кой път пробвам ли, пробвам...не ми приляга просто и това е! :baby:

Тогава какво коментираш тука?

щот трепетите и вълненията по тая програма са в доста голям излишък...

Това е тема за коментар на БЕТА ВЕРСИЯТА.

тя и работната версия ше е същата боза....пак ше си говорим! :cool:

.........

а това, че си вложил толкова хъс, енергия и празно време, ровичкайки мои изказвания, да доказваш нещо- пак ми говори за нещо.... :cool:

.......

пп. не се вживявай толкова в тая програма бе човек...какво ти дреме толкова на к*ра?! правиш страшно впечатление от страни и затова ме провокираш нарочно да те дразня... Не разбирам върлите фанатици на каквото и да било..."болестно" състояние е това, разбери го!

Ние сме със всичко без едно- дето не дава нищо друго да има покрай него... :cool:

Има секция за NOD32,коментирайте там.Лично на мен КИС 2011 изобщо не ми товари и се ъпдейтва много добре.Антивирусна,която постоянно мълчи дали е добра си отговорете сам.Или защото е интелигентна може би.

щот трепетите и вълненията по тая програма са в доста голям излишък...

тя и работната версия ше е същата боза....пак ше си говорим! :cool:

.........

Ами пробвай "същата" боза, обаче с истински оригинален лиценз и пак ще си говорим.

Приятен ден.

Спри Application Verifier и трасирането

Нямах на в предвид в последствие товаренето,а само първоначалното визуализиране на програмата!

От контекстното меню,бутона scan бачка ли,т.е. сканира ли изобщо файловете които посочиш?

• Автор

От контекстното меню,бутона scan бачка ли,т.е. сканира ли изобщо файловете които посочиш?

Публикувано изображение

Някой на реална машина може ли да провери

Това размера на AVP11 е при КИС 2011

Публикувано изображение

Това на виртуалката AVP12 при КИС 2012

Публикувано изображение

Верно,че са базите са от бета сърварите ама пък такава разлика...май ги оптимизират

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.