Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Версия на MAC OS X

Featured Replies

Здравейте!Бих искал на бързо да ми предложите някой Mac, че Leoparda не стана. MB - Asus M2N68-AM Plus (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) CPU - AMD Sempron 140 Processor 2.7 GhZ Video - Nvidia Geforce 7100GS 256MB RAM - 2 GB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) HDD - 160GB ExcelStor Technology J8160 Ще тръгнат ли всички USB - та LAN Картата е: Nvidia nForce Networking Controller Thanks!!

• Автор

Няма ли кой да помогне спешно ми трябва някое предложение!!! Моля Ви!

Няма ли кой да помогне спешно ми трябва някое предложение!!! Моля Ви!

Еми на мен почти никой не ми става...

И в какв смисъл не ти е станало? Гешка, проблем, рестартиране??!

Дайте малко повече информация! :whist: И не дублирай постове, така само отблъскваш хората :ph34r:

• Автор

Еми на мен почти никой не ми става...

И в какв смисъл не ти е станало? Гешка, проблем, рестартиране??!

Дайте малко повече информация! :whist: И не дублирай постове, така само отблъскваш хората :ph34r:

Ами още в началото се рестартира и пак отначало пробвах различни опити но нестана.Бих искал да ми предложите този релииз, който е най - добър за AMD процесори,Благодаря

Ами още в началото се рестартира и пак отначало пробвах различни опити но нестана.Бих искал да ми предложите този релииз, който е най - добър за AMD процесори,Благодаря

Аз лично съм пробвал с много версии и ми дава различни грешкии до ден днешен не съм си инсталирал MacOS ;)

Ще е най-добре да си купите MAC компютър, аз за друго не се сещам (ако Mac OS-вете ги теглите от замунда, просто забравете, че ще тръгнат ;) )

• Автор

ММ не тегля ги от piratebay.Благодаря за отговора Ви,но не ми помага особенно. Поздрави и ако някой друг има мнение по въпроса нека го сподели.

Имаше две версии, които тръгваха на почти всякакви машини iPC OSx86 10.5.5 има го в "r u t r a c k e r . org" и другата беше Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.2 тази я има в The Pirate Bay. Сищо и тази има вероятнос да тръгне Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[sSE2/SSE3] също я има при пиратите.

• Автор

Имаше две версии, които тръгваха на почти всякакви машини iPC OSx86 10.5.5 има го в "r u t r a c k e r . org" и другата беше Mac OS X Leopard Kalyway 10.5.2 тази я има в The Pirate Bay. Сищо и тази има вероятнос да тръгне Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[sSE2/SSE3] също я има при пиратите.

Много Благодаря.Почвам да тегля.

Погледнете това клипче и се заемете с четене как се инсталира Retail на AMD . Ако искате може да пробвате и това => http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=238123 .Разликата в различните пачнати версии е в количеството на кекстовете и пачовете. На Intel се инсталира малко по-лесно но за AMD си трябва доста четене и проби и е много по-сложно.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Погледнете това клипче и се заемете с четене как се инсталира Retail на AMD . Ако искате може да пробвате и това => http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=238123 .Разликата в различните пачнати версии е в количеството на кекстовете и пачовете. На Intel се инсталира малко по-лесно но за AMD си трябва доста четене и проби и е много по-сложно.

Брей ти си навсякъде :yanim:

Не бях се оглеждал през последните три години в този форум

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.