Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при включване на компютъра

Featured Replies

Здравейте ! Като си включа компютъра ми дава следната грешка this application hag failed to start because groove util dll was not found re-install ing the application may fix this problem Опитах се да я преведа Това заявление вещица не успя да стартира, защото бразда Util DLL не е намерен преинсталирате ING заявлението може да решите този проблем Някой имали идея за какво става дума и какво трябва да направя Ако има значение със Windows XP Service Pack 3 съм Благодаря предварително!

"Това заявление вещица не успя да стартира" :biggrin::biggrin:

Култов превод, нямам думи просто ...

По проблема - някое от приложенията, които се стартират с Windows, трябва да бъде преинсталирано. За съжаление от поста ти не става ясно кое точно.

Друг вариант е да опиташ да свалиш въпросния .dll файл от тук, и да го поставиш (разархивиран, естествено) в C:\Windows\system32 .

Здравейте !

Като си включа компютъра ми дава следната грешка

this application hag failed to start because groove util dll was not found re-install ing the application may fix this problem

Опитах се да я преведа

Това заявление вещица не успя да стартира, защото бразда Util DLL не е намерен преинсталирате ING заявлението може да решите този проблем

Някой имали идея за какво става дума и какво трябва да направя

Ако има значение със Windows XP Service Pack 3 съм

Благодаря предварително!

Изобщо няма да е лошо ако дадете повече инфо за компютъра-хардуер и софтуер.Пък после да не вземем да говорим за нещо друго освен "загубата" на "просто един файл".Току така системни файлове не изчезват или да се повреждат. ;)
  • Автор

Здравейте !

Като си включа компютъра ми дава следната грешка

this application hag failed to start because groove util dll was not found re-install ing the application may fix this problem

Опитах се да я преведа

Това заявление вещица не успя да стартира, защото бразда Util DLL не е намерен преинсталирате ING заявлението може да решите този проблем

Някой имали идея за какво става дума и какво трябва да направя

Ако има значение със Windows XP Service Pack 3 съм

Благодаря предварително!

Култов превод, нямам думи просто - сажалявам google преводач

система

Microsoft window xp professional

версия 2002

service pack3

компютър

AMD athlfn64х2Dval

Core Processor4000+ 2.11Г.хц. 175gb RAM

Mainboard-ASRock N68L-S VCC

Video iard NVIDA GE Force7025/NVIDIA nForce630a

това успях да изведа като информация

Скоро ми сменяха дъната платка но проблема го имаше и при старата

не мога да разбера за кое приложение става дума

Като се опитам да сменя Тапета на десктопа също ми дава грешка но с 5-6-10 натискания на ок става

Редактирано от pepi1967 (преглед на промените)

Да, ясно, че бай Гугъл е превеждал, репликата ми беше за него, а не към теб :rolleyes: Обикновено при такава грешка се изписва и името на приложението, което я е предизвикало. Виж по-внимателно, или най-добре покажи един скрийншот на грешката. Опита ли ръчно да добавиш .dll файла, както ти описах по-горе? И има ли резултат? След смяната на дъното, преинсталиран ли е Windows?

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

• Автор

Да, ясно, че бай Гугъл е превеждал, репликата ми беше за него, а не към теб :rolleyes:

Обикновено при такава грешка се изписва и името на приложението, което я е предизвикало. Виж по-внимателно, или най-добре покажи един скрийншот на грешката.

Опита ли ръчно да добавиш .dll файла, както ти описах по-горе? И има ли резултат?

След смяната на дъното, преинсталиран ли е Windows?

Добавих ръчно файла както ми описа

Сега като стартирам не дава грешка

Но като дам десен бутон на десктопа дава следната грешка

RUNDLL

Error loading C windows system32 Groove Util.DLL

The specified module could not de Found

Грешката я дава само при първото натискане на десният бутон при следващи натискания вече я няма

Дано да съм го преписал правилно този път няма да го превеждам

Windowsа не е преинсталиран след смяната на дъното тръгна си

Редактирано от pepi1967 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Продължава доста често да ми дава грешката като се опитам да отворя нещо

Публикувано изображение

Не си за тук ! Според мен си HJTTeam да те проверят за вируси и т.н.

За groove се сещам единствено за Microsoft office groove.С 2007 ли си.Това трябва да го има в Start up папката на ХР.

Windowsа не е преинсталиран след смяната на дъното тръгна си

Да, вижда се колко е тръгнал :) .

Според мен - задължителна преинсталация.

• Автор

За groove се сещам единствено за Microsoft office groove.С 2007 ли си.Това трябва да го има в Start up папката на ХР.

Май е точно така

Послушаш iliev72 и пуснах тема в HJTTeam

Ето отговора

Оставeте го, ComboFix не е необходим, защото проблемът ви не се дължи на зловреден софтуер. Grooveutil.dll е част от Microsoft Office 2007. За да поправите положението е необходимо да направите repair на инсталирания вече офис пакет 2007. Ако разполагате с инсталатора, стартирайте го и там има такава опция, тя ще направи необходимите промени, за да коригира проблема.

не разполагам с инсталатора и май ще го изтрия Groove

да има го в Start up папката на ХР.

Май е точно така

Послушаш iliev72 и пуснах тема в HJTTeam

Ето отговора

Оставeте го, ComboFix не е необходим, защото проблемът ви не се дължи на зловреден софтуер. Grooveutil.dll е част от Microsoft Office 2007. За да поправите положението е необходимо да направите repair на инсталирания вече офис пакет 2007. Ако разполагате с инсталатора, стартирайте го и там има такава опция, тя ще направи необходимите промени, за да коригира проблема.

не разполагам с инсталатора и май ще го изтрия Groove

да има го в Start up папката на ХР.

Еми просто го изтрий.
  • Автор

Проблемът е решен Пуснах диагностика на офис пакета намери грешка и я поправи Благодаря на всички за оказаното съдействие. Хубав ден!

• 5 месеца по-късно...

Здравейте :wink12: Имам много кофти проблем .. Когато включа компютъра ми дава следната грешка .. Eror in c:\windows\sistem32\nvmctray.dll -- Missing entry : nvtaskbarinit .. Моля помогнете :P)

Здравейте :lol6: Имам много кофти проблем .. Когато включа компютъра ми дава следната грешка .. Eror in c:\windows\sistem32\nvmctray.dll -- Missing entry : nvtaskbarinit .. Моля помогнете :))

Направи си тема, може да не съм модератор ама си има правила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.