Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с antivirus antispyware

Featured Replies

Проблемат ми е следният: на един компютър са инсталирани avira и antivirus antispyware и доколкото знам двете антивирусни се блокират опитах се да изтрия antivirus antispyware но при uninstall-цията иска някакъв ключ (а и тя не е лицензирана) потърсих в интернет и открих програмата Trojan killer но в пача ми открива Malvare и не става моля някой знае ли как да изтрия antivirus antispyware

Проблемат ми е следният: на един компютър са инсталирани avira и antivirus antispyware и доколкото знам двете антивирусни се блокират опитах се да изтрия antivirus antispyware но при uninstall-цията иска някакъв ключ (а и тя не е лицензирана) потърсих в интернет и открих програмата Trojan killer но в пача ми открива Malvare и не става моля някой знае ли как да изтрия antivirus antispyware

Извинявай,но въобще не разбираме какво си инсталирал и как Авира пък Антивирус и Аntispyware?Може ли да обесниш по-добре?

antivirus antispyware

звучи като фалшива антивирусна програма. Обърни се към темата за Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове. Според мен ще ти е нужно и ще ти помогнат.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=137

и прочети това:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

Успех!

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

звучи като фалшива антивирусна програма. Обърни се към темата за Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове. Според мен ще ти е нужно и ще ти помогнат.

http://www.kaldata.c...p?showforum=137

и прочети това:

http://www.kaldata.c...howtopic=132819

Успех!

Ама той въпреки,че е имал инсталирана Авира е решил да инсталира и още ли?....за по-сигурно....И което най ме дразни мен е ,че пускат постове и после ние си дискутираме между нас а те си траят.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Извинявай,но въобще не разбираме какво си инсталирал и как Авира пък Антивирус и Аntispyware?Може ли да обесниш по-добре?

там е проблема че не аз съм инсталирал просто ме помолиха да го погледна и видях че има две антивирусни опитах да премахна антивирус antispyware но не става иска uninstall key

там е проблема че не аз съм инсталирал просто ме помолиха да го погледна и видях че има две антивирусни опитах да премахна антивирус antispyware но не става иска uninstall key

Хората в темата, която ти споменах ще ти помогнат най-добре. 100 %.

Значи пусни тема в сектора за почистването защото компютърът е заразен.
  • Автор

Хората в темата, която ти споменах ще ти помогнат най-добре. 100 %.

благодаря много !!!
  • Автор

Здравейте!Опитайте се да направите сканирания от тази тема:Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? (стъпка 3 и 4)..!:wors:

• Автор

опитах с всички методи които ми препоръчахте и не се изтрива antivirus antispyware моля ви знае ли някой как да го премахна

Ама вие май четете между редовете....като сте направили всичко къде са логовете....ние нищо не сме предприели за изтриване....!Трябва да видя логовете за да решим какво ще предприемем и как ще го направим..!:offtopic_s:

• Автор

Ама вие май четете между редовете....като сте направили всичко къде са логовете....ние нищо не сме предприели за изтриване....!Трябва да видя логовете за да решим какво ще предприемем и как ще го направим..!:offtopic_s:

много съжалявам оправих проблема бях допуснал грешка само, че изникна нов като отворя кошчето,моят компютър,контролен панел и т.н. ми се появява едно прозорче eroro и с надпис в него runtime error 216 at 0121d2b8 някой знае ли какво е това :down:
  • Автор

За кой проблем става въпрос..?

за програмата antivirus antispyware но това с runtime error ме притеснява някой да се сеща какво мога да направя

Извинявайте ама ме карате да бъда груб...В момента се намирате в раздела '' Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове Тук лекуваме системи от зловреден софтуер...за целта си имаме правила, и са ми необходими първоначални сканирания и дневници за да анализирам системата ви и да преценя с какво си имаме работа..!Е,питам аз как да направя това ..като вие категорично отказвате да изпълнявате препоръките ми..?:offtopic_s:

п.п. А грешката която описвате определено се дължи на зловреден софтуер.(вирус)..!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.