Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжични мрежи - Wireless USB Adapter

Featured Replies

Някой ако може да ми каже кой модел да избера като цена, качество и т.н. и дали правилно съм се насочил като марка/модел ?

TP-Link TL-WN721N, 150Mbps Wireless-N USB Adapter Цена: 17.31 лв

TP-Link TL-WN321G, 54Mbps Wireless USB Adapter Цена: 16.72 лв

TP-Link TL-WN722N, 150Mbps High-Gain Wireless-N USB Adapter, 4dBi антена 19.03 лв

Tenda W311U+ N-Wireless USB Adapter Цена: 23лв.

Някой ако може да ми каже кой модел да избера като цена, качество и т.н. и дали правилно съм се насочил като марка/модел ?

TP-Link TL-WN722N, 150Mbps High-Gain Wireless-N USB Adapter, 4dBi антена 19.03 лв

Ето това: TP-Link TL-WN722N, 150Mbps High-Gain Wireless-N USB Adapter, 4dBi антена 19.03 лв

Толкова много теми има по този въпрос, че не е уместно отново да се пише. А вие се постарайте да прочетете това, което ви интересува.

Идеята ми беше ако го ползваш за опреден рутер. Примерно искаш да вържеш домашният ти компютър по wifi с рутера. Та тогава ще е редно и да се вземе еднаква марка за безпроблемна работа...

Идеята ми беше ако го ползваш за опреден рутер. Примерно искаш да вържеш домашният ти компютър по wifi с рутера. Та тогава ще е редно и да се вземе еднаква марка за безпроблемна работа...

Точно така. А с другите марки не може да работи навярно. Той пита какъв модел адаптер да предпочете.

Аз съм с Тenda w311u http://www.stantek.com/29952.html, който е без допълнителната антена и има по голям обхват от TP-Link TL-WN721N и според мен е по добър. Предполагам, че Tenda W311U+ е още по добър заради антената и лично бих си взел него. Иначе и Тenda w311u и Tenda W311U+ работят и под Линукс, което си е допълнителен бонус.

Редактирано от izen (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Съветвам ви да си закупите usb адаптер със същия модел като рутера, от който ще ползвате или ако нямате рутер си вземете този ц 4 db антена :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.