Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имам проблем с обхвата на nokia6310i

Featured Replies

може ли някои да ми каже какво мога да направя?Получих телефона преди седмица и се оказа че обхвата му идва и си отива когато си поиска и много ме изнервя а си го харесвам.Влюбен сам в този модел.Моля помагайте

може ли някои да ми каже какво мога да направя?Получих телефона преди седмица и се оказа че обхвата му идва и си отива когато си поиска и много ме изнервя а си го харесвам.Влюбен сам в този модел.Моля помагайте

-ако не си толкова схванат в ръцете,можеш да си го отвориш,и почистиш контактите на антената към корпуса-те са от така неречения тип "сух контакт" и с времето се замърсяват стабилно :cool: ,но ако това не помогне-проблема е сериозен-често срещан дефект от тази генерация на Нокия,е крайното стъпало-подмяна само в сервиз,и то с ново-не е рядка практиката,когато някои поставят използвани резервни части... http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/72/nokia -6310i - за този модел иде реч,нали...
  • Автор

-ако не си толкова схванат в ръцете,можеш да си го отвориш,и почистиш контактите на антената към корпуса-те са от така неречения тип "сух контакт" и с времето се замърсяват стабилно :) ,но ако това не помогне-проблема е сериозен-често срещан дефект от тази генерация на Нокия,е крайното стъпало-подмяна само в сервиз,и то с ново-не е рядка практиката,когато някои поставят използвани резервни части... http://www.mobilebul...obiles/72/nokia -6310i - за този модел иде реч,нали...

има логика проблема да е в замарсяване,защото обхвата си идва и отива когато си иска.до сега не съм отварял такъв телефон.ще ми трябва ли отверка защото нямам такава и ще трябва първо да си купя :)

• Автор

иначе телефонът е сащият като на линка който прати.видях как се стига до антената,а самото почистване в какво се састои и с какво е наи-добре да почистя?Публикувано изображение

иначе телефонът е сащият като на линка който прати.видях как се стига до антената,а самото почистване в какво се састои и с какво е наи-добре да почистя?Публикувано изображение

-тампон за почистване на уши,потопен в 96% спирт върши чудеса :baby: -местата за почистване ще видиш като махнеш антената-внимавай,защото и тя е захваната с болтчета и ушички отстрани... :)

сега забелязах че когато го изключа и включа,понякога се появява надпис contakt service:(какво ще рече това?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

-не е добре-този надпис,както и да звучи в буквален превод,означава че като за начало трябва да се смени софтуера,което обаче не е гаранция за решаване на проблема-имал съм случаи,когато се е налагала подмяна на Flash чип или UEM-неприятна ситуация,но като се вземе в предвид "преклонната" възраст на телефона,може да се очаква всичко-остави почистването на антенните контакти за по-късно и се концентрирай върху смяната на SW с по-висока версия(без да имам представа коя е сега-*#0000# ще хвърли някаква светлина по въпроса ) и след това ще обсъждаме по нататъчни действия според състоянието му... :)
  • Автор

ето това изписва след като въведа кода V 7.00 04-11-04 NPL-1 ©NMP.:angry:

• Автор

някой може ли да ми каже мога ли да намеря такъв кабел въобще,дали се продават още?

• Автор

става нещо странно с телефона ми.от 2-3 дена няма проблеми,работи си не губи обхват.сега съм в пълен шах.може ли някои да ми каже това за какъв проблем говори?преди това идва и си отива когато си поиска и изведнъж няма проблеми?:rolleyes:

става нещо странно с телефона ми.от 2-3 дена няма проблеми,работи си не губи обхват.сега съм в пълен шах.може ли някои да ми каже това за какъв проблем говори?преди това идва и си отива когато си поиска и изведнъж няма проблеми?:biggrin:

Лош контакт или студена спойка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.