Премини към съдържанието
daqn4ety

Проблем с монитора

    Препоръчан отговор


    Здравейте! Проблема ми е следния - като включа комютъра лампичката на монитора започва да присветква зелено и се включва чак след определено време.След като се включи работи нормално 10-15 мин и гасне,след рестарт се оправя но пак огасва.Дали е от монитора или от видео картата ? Наскоро ми "Съживяваха дъното" защотот имаше подути кондензатори и си мисля,че ако е имало проблем с видео картата щяха да го видят.Проблема с монитора си го имаше и преди проблема с дъното,но сега се засили (преди не гаснеше,а само при стартиране лампичката премигваше и след определено време си тръгва) Видео карта - ATI Radeone HD 2600 PRO 512 MB Монитор - KTC LSD 22 инча Операционна система - Windows Xp Professional Service Pack 3 Съжалявам за неточното обяснение и правописни грешки,но бързам защото пак ще огасне... Благодаря предварително :(

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако угасиш и след това пуснаш монитора какво става ?! И все пак не е лошо да напишеш точният модел на монотира !!!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Като го угася и пусна отново никаква реакция.. само след рестарт тръгва отново. Монитор - KTC W2206S

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Прилича на проблем с кабела или видеото. Пробвай с друг кабел и виж дали е поставен добре, може да не прави хубав контакт. Ако проблема остава, пробвай монитора на друг компютър.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Смених кабела и за сега нямам проблеми.А преди това включих монитора към лаптоп и си работи перфектно,ако започне пак да прави проблеми значи е от видео картата. Сложих VGA кабела (не знам дали се казва така де) дали ще има проблем да остана с него докато си купя нов? Сега пък ми дава син екран.post-201943-0-48778300-1300547041_thumb. След рестарт си тръгва и после черен екран,но лампичката си свети зелено...


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    проблем с драйвери на видеото е това !

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.