Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно KORG KAOSS PAD 3

Featured Replies

Въпросът ми е дали има програма, която да ми пресъздаде KORG KAOSS PAD 3. По просто казано трябва ми виртуален KORG KAOSS PAD 3 за Windows XP SP3. :clap:

• Автор

Въпросът ми е дали има програма, която да ми пресъздаде KORG KAOSS PAD 3. По просто казано трябва ми виртуален KORG KAOSS PAD 3 за Windows XP SP3. :)

Да не да съм се изказал така че да не сте разбрали какво искам !!!

Да не да съм се изказал така че да не сте разбрали какво искам !!!

То е лесно да се намери за какво говориш и мисля , че е ясно че ти трябва емулатор на програма, който наподобява Тази джажа за да можеш да ползваш компютъра поради това, че същия KORG струва почти колкото компа. Не че не сме разбрали, но за целта си има музикални магазини и можеш да направиш много по добра справка при тях. Навярно за това говориш:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

То е лесно да се намери за какво говориш и мисля , че е ясно че ти трябва емулатор на програма, който наподобява Тази джажа за да можеш да ползваш компютъра поради това, че същия KORG струва почти колкото компа. Не че не сме разбрали, но за целта си има музикални магазини и можеш да направиш много по добра справка при тях. Навярно за това говориш:

Точно за тази джаджа наречена KORG KAOSS PAD 3 говоря. Наистина струва колкото компа вървят около 700-800 лева, емулаторът ми трябва за да разуча по добре функциите на KORG KAOSS PAD 3 тоест да свикна да си боравя с него. Колкото за справката с музикалните магазини едва ли ще могат да ми помогнат (според мене), а и съм от Бургас и не сам запознат много добре с музикалните магазини ...

Точно за тази джаджа наречена KORG KAOSS PAD 3 говоря. Наистина струва колкото компа вървят около 700-800 лева, емулаторът ми трябва за да разуча по добре функциите на KORG KAOSS PAD 3 тоест да свикна да си боравя с него. Колкото за справката с музикалните магазини едва ли ще могат да ми помогнат (според мене), а и съм от Бургас и не сам запознат много добре с музикалните магазини ...

Важното е, че сме те разбрали. Дори и по китайски да беше писал, пак щяхме да разберем. За съжаление обаче, трудно бихме ти помогнали точно с такъв емулатор. Потърси чрез "Googe" по страниците на " KORG KAOSS PAD 3" Може и да срещнеш някаъв софтуер наподобяващ го за компютърна работа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.