Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за видео наблюдение

Featured Replies

Търся програма за видео наблюдение. Имам уеб камера на компютъра си, на която съм и сложил 5 метров кабел и искам да я използвам като охранителна камера и да наблюдавам двора си с нея. Това мога да го правя и без програма, но до там. Търся програма, с която да може да записва на компютъра случващото се примерно 12 часа назад и най-доброто, което може да е, да мога да го гледам и в интернет. Ако някой има някакви идеи, ще съм му много благодарен, ако ги сподели.

Търся програма за видео наблюдение. Имам уеб камера на компютъра си, на която съм и сложил 5 метров кабел и искам да я използвам като охранителна камера и да наблюдавам двора си с нея. Това мога да го правя и без програма, но до там. Търся програма, с която да може да записва на компютъра случващото се примерно 12 часа назад и най-доброто, което може да е, да мога да го гледам и в интернет.

Ако някой има някакви идеи, ще съм му много благодарен, ако ги сподели.

При твоя случай използвай тази програма " ooVoo" можеш да записваш в реално време и ако си направиш акаунт на друг компютър ще виждаш всичко наоколо. Все едно си говориме с теб. Пробвай я и ще почерпиш за идеята. Давай!

Ето ти линк: http://www.oovoo.com/download.aspx

• Автор

Да, с ово става, но мисля, че няма да ми е най-удачния вариант. WebcamXP е разгледах, прочетох за нея малко, но нещо не мога да си е настроя. Точно тя е програмата, която ми трябва. Прави си само и сървър и интернет и може да гледам през друг компютър само с отваряне на браузера, но не мога да я настроя нещо... ако има някой по опитен да помага.

Да, с ово става, но мисля, че няма да ми е най-удачния вариант.

WebcamXP е разгледах, прочетох за нея малко, но нещо не мога да си е настроя. Точно тя е програмата, която ми трябва. Прави си само и сървър и интернет и може да гледам през друг компютър само с отваряне на браузера, но не мога да я настроя нещо... ако има някой по опитен да помага.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&section=search&do=search&fromsearch=1

Webcam 7 PRO

Webcam 7 Pro – мощная утилита для работы с веб-камерами, теперь и с полной поддержкой Windows 7! Позволяет предоставить доступ к вашей камере любому пользователю, не устанавливая на компьютер специальное серверное программное обеспечение. Все необходимые программы встроены прямо в Webcam 7 Pro, так что вам потребуется только настроить несколько параметров, таких как порт сервера и путь к локальной директории. Довольна проста в настройке: в Webcam 7 Pro имеются все необходимые утилиты, поэтому потребуется настроить всего несколько параметров, а именно указать порт сервера и путь к локальной директории. Кроме видеокартинки, получаемой с веб-камер, можно использовать видео, которое передаётся по локальной сети.

Webcam Zone Trigger Pro

Для работы программы Webcam Zone Trigger необходимо наличие WEB-камеры, с помощью которой будет вестись наблюдение за охраняемым объектом или территорией. На изображении, получаемом с WEB-камеры, нужно расставить так называемые «Hot Spots» — метки, в зоне которых необходимо отслеживать активность. Как только в районе метки изменится изображение, программа сразу же оповещает об этом пользователя. Например, направив камеру на автомобиль, стоящий под окном, и расставив вокруг него метки, можно не сомневаться, что если злоумышленник попытается приблизиться, Webcam Zone Trigger начнет подавать звуковые сигналы, записывать видео или же делать фотографии происходящего.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.