Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ , не ми намира хард диска при инсталация на Windows 7

Featured Replies

Когато се опитам да инсталирам Уиндоус 7 не ми намира хард диска , излиза ето това:

Публикувано изображение

Кутията ми седи винаги отворена .. Проверих ги 2 кабела са и са свързани и 2-та.

На какво инсталираш windows 7 били споделил?

• Автор

AMD LE-1640 2.6 ghz , video nvidia 128 mb , hdd samsung Model:HD502HI 500 GB , RAM 2 GB попринцип вмомента съм на уиндоус 7 ама една тъпа скапана версия GENIUE искам да сложа Ултимейт , но не става преди бях на тази ГЕНИУЕ версия , след това минах на Ултимейт , но преди няколко месеца Ултимейта се прецака и искаше да го рипеарна , но няма флопи (от новото захранване не достига кабел , който да захранва флопитои така пак съм на тъпя ГЕНИУЕ , който искам да махна имам 2 Уиндоуса единя работещ , другия неработещ ... Просто искам пак да съм си с Ултимейта.. :rolleyes:

AMD LE-1640 2.6 ghz , video nvidia 128 mb , hdd samsung Model:HD502HI 500 GB , RAM 2 GB попринцип вмомента съм на уиндоус 7 ама една тъпа скапана версия GENIUE искам да сложа Ултимейт , но не става преди бях на тази ГЕНИУЕ версия , след това минах на Ултимейт , но преди няколко месеца Ултимейта се прецака и искаше да го рипеарна , но няма флопи (от новото захранване не достига кабел , който да захранва флопитои така пак съм на тъпя ГЕНИУЕ , който искам да махна имам 2 Уиндоуса единя работещ , другия неработещ ... Просто искам пак да съм си с Ултимейта.. :rolleyes:

Кажи си дънната платка каква е?

В един друг форум предлагат следното: Първо, да размениш SATA портовете. Второ, да провериш настройките в BIOS - (IDE, AHCI, RAID). Трябвало да си в първите две възможности от скобките. :rolleyes: Случвало ми се е и на мен, ама от този скрийн не се сещам за предната стъпка, мисля че нещо с форматирането беше, за да намери подходящ дял да се вмъкне. Пробвай, пък пак ще търсим. :huh:

Ми пробвах 2 , сега свалям един от най сваляните в замунда с него ще пробвам.

Търси нещо такова" en_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_619077.iso".

SHA1: 92C1ADA4FF09C76EC2F1974940624CAB7F822F62

Редактирано от mergy_1 (преглед на промените)

• Автор

Пробвах и 3-тия Уиндоус не стана.

Ето този пробвах преди 5 мин. http://kaldata.com мисля , че е подобен на този , който ми даде , да не би да е от това , че има 2 Уиндоуса на компютъра?

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.