Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся JavaScript или HTML код за : Password Protection

Featured Replies

Търся следния жава скрипт или HTML код : Когато вляза в страничката да се появява съобщение и от доло лента за въвеждане на парола. Това съобщение да не може да се махне докато не се въведе правилната парола. Докато съобщението стои там - зад него (в самата страничка) да не могат да се пипат линковете и др... След като съобщението се махне (напише се правилната парола), чак тогава страничката да стане използваема (да могат да му се кликат линковете и др...) .

Не е казано да е javascript, може да е HTML код (даже за предпочитане е HTML код), но да върши същата работа.

Намерих един жава скрипт който ми върши работа :

(Пробвайте го, да видите за какво става въпрос)

<script language="JavaScript">
<!--

var username = prompt("Enter Username In the Box Below","")
var password = prompt("Enter Password In the Box Below","")

if (username !="USERNAME HERE" || password !="PASSWORD HERE")

{ top.location="about:Bad Username and/or Password" }
//-->
</script>
Само че при него има 2 проблема :

- Като натиснете два пъти "Хикс'а" съобщението се маха. А на мен ми трябва - докато не се напише правилната парола, да не може да се махне съобщението.

- Другия проблем при него е - докато стои съобщението отзаде страничката не се показва (не се виждат линкове, нищо). А на мен ми трябва - страничката и съдържанието на страничката да се виждат, само че не могат да му се натискат линковете, докато не се въведе правилната парола.

Мерси предварително :biggrin:

• 4 седмици по-късно...

<script language="JavaScript"> <!-- var userName = prompt("Enter Username In the Box Below","") // Use primary programming principles: username | userName var passWord = prompt("Enter Password In the Box Below","") if (userName == "Enter user name here" && passWord == "enter your password here") { top.location="index.html" } else if( username != "USERNAME HERE" && password != "PASSWORD HERE" ) { top.location="about:Bad Username and/or Password" } else { break; } //--> </script> Може и да има грешки, но съм изморен сега и не ми се занимава да го правя, утре ще седна и ще го напиша работещо и ще ти дам кода, но по-важно е да схванеш логиката и структурата на if else if Успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.