Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson XPERIA X8 или Nokia 5530 XpressMusic

Featured Replies

Бях се насочил към Нокия, но Андроида на СЕ ме накара да се замисля.Моля за помощ при избора на нов телефон СЕ или Нокия ;) Благодаря предварително :(

Бях се насочил към Нокия, но Андроида на СЕ ме накара да се замисля.Моля за помощ при избора на нов телефон СЕ или Нокия :) Благодаря предварително :(

Nokia

Навсякъде в нет-а се "плюе" Симбиан-а за тъчскрийн -не бил оптимизиран и т.н и т.н.От друга страна Андроида е точно за такива телефони но пък подръжката на СЕ на андроид устройствата им не е много на висота.Специално Х8 доколкото знам последния официален ъпдейт е 2.1.1 но има много къстъм ром-ове които можеш да слагаш.

И двата са ми минавали през ръцете, мятай се на x8-цата. Най-малкото, тъча на нокията е ужасен!

• Автор

Добре, значи ще се насоча към Х8.Благодаря много :)

• 1 месец по-късно...

Преди малко пуснах тема във форума, аз се колебая между Sony Ericsson X8 и Nokia C6. :)

Предпочитам X8 най-вече заради Андроид системата, неговия процесор е по-добър от този на C6... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

...И да знаете при слагането на къстъм-ромове ГАРАНЦИЯТА ОТПАДА! :)

• 1 месец по-късно...

Преди малко пуснах тема във форума, аз се колебая между Sony Ericsson X8 и Nokia C6. :)

Предпочитам X8 най-вече заради Андроид системата, неговия процесор е по-добър от този на C6... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

...И да знаете при слагането на къстъм-ромове ГАРАНЦИЯТА ОТПАДА! :speak:

То още при руутването отпада гаранцията... Иначе по темата, ако още не си решил взимай X8-цата. Много по-добра е от нокията... Аз съм с нея с Android 2.2 Floyo :speak:

Редактирано от irate (преглед на промените)

То още при руутването отпада гаранцията... Иначе по темата, ако още не си решил взимай X8-цата. Много по-добра е от нокията... Аз съм с нея с Android 2.2 Floyo ;)

Еми да, то нали за да си сложиш РОМ си го руутваш и тогава отпада.

Отдавна съм с Нокията, не че съм съвсем доволен, ама Сони Ериксона без светкавица прави отвратителни снимки на тъмно, единственото което е по-добре според мен е Рам-а и процесора...

Редактирано от Niken Antikov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.