Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 170 лв.

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам има ли такъв телефон до 170 лв., който да не е загуба на пари (във всякакъв смисъл) :blink:

• Автор

Примерно да има камера, но да не стават хубави снимки, а на тъмно да е кръгла нула; да има МП3 плейър, но да няма достатъчно памет и да няма възможност за външна карта памет, дисплея да се вижда на квадратчета, материала, от който е изградена повърхността да не се чувства стабилен на пипане. Като цяло да е телефон, за който да съжалявам, че съм купила - да е било по-добра идея да вложа парите в нещо друго или да ги запазя и след време да купя за повече пари. Всъщност, отправям този си въпрос, защото нашите ми дадоха 170 лв. и ми казаха да си купя "хубав" телефон, а в интернет като гледах повечето телефони до тези пари бяха като сегашния ми (Sony Ericssoon J230I), при което покупката на нов телефон се обезсмисля. Лично предпочитам да си купя нещо друго, но все пак исках да се допитам до други хора. :blink:

Редактирано от Glasgow_girl (преглед на промените)

Всъщност, отправям този си въпрос, защото нашите ми дадоха 170 лв. и ми казаха да си купя "хубав" телефон, а в интернет като гледах повечето телефони до тези пари бяха като сегашния ми (Sony Ericssoon J230I), при което покупката на нов телефон се обезсмисля. Лично предпочитам да си купя нещо друго, но все пак исках да се допитам до други хора. :P

На колежката до мен както и на моя позната препоръчах и си купиха следното телефонче - цък Изключително доволни са и двете, дори и аз съм доволен от резултата :) Апаратчето си вървеше с 1ГБ картичка в пакета. Има и вариант без навигация, по-евтин и почти в твоя лимит. Но ще се наложи при всички случаи да се добавят малко парички. Под този минимум като параметри не слизай, успех в избора

Купи си слушалка за най-много 70-80 лева, а другите пари спести на родителите си. Със 170 лева бюджет според мен не можеш да си вземеш нещо кой-знае какво. Затова си вземи нещо просто, което върши работа. А ако искаш да гъзарееш задели поне няколко стотачки.

Ето моите предложения:

Nokia X2

Публикувано изображение

Ето снимка правена с телефона

Sony Ericsson Cedar

Публикувано изображение

Ако държиш повече на камерата вземи Нокията, защото има светкавица и е 5MP , но пък Сони Ериксона прави клипове с VGA резолюциея и 30fps

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• Автор

А можете ли да ми кажете мнение за този телефон, ако имате наблюдение? http://brosbg.com/Samsung-S5260-Star-2-gsm-911/search

А можете ли да ми кажете мнение за този телефон, ако имате наблюдение? http://brosbg.com/Samsung-S5260-Star-2-gsm-911/search

Моя приятелка има подобен Самсунг (пак бял), добър е. Но аз предлагам този. Един приятел има същия и наистина си заслужава. 5Megapixels камера, Wi-Fi(безжичен интернет), Symbian S40, тъчскрийн дисплей и стандартна клавиатура, много е тънък.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2083/nokia-x3-02

Публикувано изображение

Моя приятелка има подобен Самсунг (пак бял), добър е. Но аз предлагам този. Един приятел има същия и наистина си заслужава. 5Megapixels камера, Wi-Fi(безжичен интернет), Symbian S40, тъчскрийн дисплей и стандартна клавиатура, много е тънък.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2083/nokia-x3-02

Публикувано изображение

Ограничението е 170лв доколкото разбрах, ако предложи друга сума и аз мога да предложа нещо по добро, например за 220лв Xperia X8-има си всичко + най-добрата ОС

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

• Автор

Да, остават 170 лв., само се чудя, след като Самсунга е на промоция, дали няма да успея да убедя нашите за още ~70 лв отгоре :) А в Глобул Xperia x8 пише, че е 360 лв.?

Да, остават 170 лв., само се чудя, след като Самсунга е на промоция, дали няма да успея да убедя нашите за още ~70 лв отгоре :)

А в Глобул Xperia x8 пише, че е 360 лв.?

Ами с програмка, ако всичките ти познати и роднини са на глобул може да го вземеш за 220лв с 12лв такса и безплатни минути и смс-и към глобул и 25МВ интернет, ако си на мтел или виваком влез в сайтовете и разгледай офертите-аз съм с това телефонче и съм много доволен-има facebook, можеш да си сложиш квито искаш програми-winamp, skype и тнт! Ако не държиш да има WiFi, GPS и разни други екстри може да вземеш ии по-евтин-но според мен е добър и си има всичко! Много е важно за какво искаш да го използваш, освен за разговори-за музика си има специални телефони например и навигация други и така, че ако искаш телефон за музика си вземи модел на Сони Ериксон, който започва с W(Walkman) или на Нокия от серията Xpress music-просто давам пример

• Автор

Разбирам. :) Искам направо да го платя, затова гледам цените без абонаменти :(:clap:

Аз имам Samsung S5560 Marvel ВИЖ ТУК.Разликата между двата телефона е че Samsung S5560 Marvel има 5Mpix камера и LED светкавица.Прави страхотни снимки даже и на тъмно. Иначе и при двата модела има Wi-Fi което за мен е от голямо значение.

Ако проявяваш интерес за тези пари мога да ти предложа nokia x3-02 или samsung s5560 marvel

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.