Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

" Активни " акаунти

Featured Replies

Преди време се регистрирах в един сайт за фитнес, бойни изкуства и подобни спортове - Daobg. Стигна се дотам, че ми бе спрян достъпа до сайта. Не е болка за умиране, въпроса ми е за друго. В много сайтове / Замунда да речем /, след като на някой му се спре достъпа, чрез изключен акаунт или BANN, акаунта си става неактивен и след време често пъти даже го и изтриват. В Daobg след спиране на достъпа на провинилия се, акаунта му си остава активен, нито го изключват, нито го изтриват или нещо подобно. Това се отнася не само за мен, а за много други потребители, на които им е спрян достъпа от години. Сигурно има и други такива сайтове. Та въпроса ми е, сайта или екипа какво печелят от това ? Хора на които им е спрян достъпа и на практика вече не са потребители на сайта, акаунтите им формално да се държат " живи " и само по последното посещение, да се досетиш, че човекът отдавна не е потребител на сайта.

• Автор

Е, Topper недей така. Въпроса не е ли ясен ?! След, като даден човек е баннат, изключен, изхвърлен и т.н., защо акаунта му се държи формално активен ? На пръв поглед акаунта е редовен и само по последното посещение или ако проследиш постовете му, ще видиш че на практика е изключен. Не били следвало да личи по нещо, че този човек, вече не е потребител на сайта ?! Сигурно ще да има някаква причина за това. Любопитно е, каква ще да е тази причина ?!!!

Може и да е с поучителна мярка. Нещо като "Ако не внимаваш какво правиш, ще стане като тях".

Сигурно съм тъп, но не разбирам интереса към баннатия акаунт - че какъв да е, активен е със забрава да влиза? Може за време да е, може доживот да е. Но изтриването е друго действие. Ако правилно разбрах, питаш - защо профил, който не е изтрит.... не е изтрит ?

• Автор

Явно не съм разбран добре. В повечето сайтове при изключване или бан си пише акаунта е изключен, блокиран или нещо подобно. А тука няма такова нещо. Профила си изглежда нормално, все едно че всичко е редовно. По нищо не личи, че акаунта е вече неактивен. " Официално " си работи и само ако евентуално му проследиш постовете, да видиш, че някой модератор го е заплашил и да се досетиш или по последното посещение. Сега разбирате ли ме ? Подозирам, че причините за това са от комерчески характер. Примерно, ако официално се водят по голям брой потребители, повече реклами, печалби или нещо подобно.

Редактирано от tulski (преглед на промените)

Въпрос на софтуер и реализация. И на административно решение.

Правилно се ориентираш. Колкото повече потребители, толкова по-добре за рекламната тарифа. Е на, гледай тук какво става.

• Автор

Подозирах аз, че ще е нещо такова, ама не бях сигурен. Официално сайта да има примерно 5000 потребители, а в действителност да са 1000.

Има параметри като уникални хитове и импресии, никой не може да привлече рекламодател с брой потребители. 5 реда скрипт ще "нашиба" в базата 10 милиона, и? На всеки му е известно, че това не е критерии.

• Автор

Може и да си прав, ама пък каква да е тогава причината ? Едва ли е мързел на админите, да цъкнат: акаунта е изключен.Аз затова попитах, рекох че някой може да знае. Любопитство, не за друго. Не става дума за мен лично. Там, като гледам към 30 % от акаунтите са изключени, а външно изглеждат наред. Там са малко бам - башка, знам ли ги, какви са им сметките.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.