Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

инсталация на МАК ОС

Featured Replies

Здравейте,изтеглих си Операционната система мак ос,записах я на диск успешно! и след рестарт буутва излиза ми един черен екран с една чертичка която се върти и има опции: мисля че беше F8,F2 и още едно за по нататък незнам какво да направя...моля помогнете,ще пусна и клип за каквото ми прави. Благодаря Предварително!

Вероятността да то отговори някой на така зададния въпрос клони към 0 по ред причини. 1.Никой не разбра каква ти е машината: дъно.видео,периферия. 2.Коя версия (пачната) си дръпнал от нета. 3.Въпреки,че има раздел вероятноста да влезе някой дето наистина разбира е малка. Ползвай Google и потърси (има и български форум)кое ,как и защо така се инсталира но най важното е да се убедиш ,че хардуера ти е съвместим . Въпроси от рода " Слезнах в София на гарата и питах минувачите ...... Къде живее Мара чичова ? Единствено ще предизвикат смях . Нищо лично но наистина на така зададен въпрос едва ли някой би могъл да ти помогне по-адекватен начин .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Дъната платка е Asrock.

Видео картата е Аti Readon

Изтеглих си Версия Мак ОС Дарвин

с оглед написаното от теб имам една гореща препоръка - ОСТАНИ СИ С УИНДОУС !

Без лоши чувства... :)

Здравейте,изтеглих си Операционната система мак ос,записах я на диск успешно! и след рестарт буутва излиза ми един черен екран с една чертичка която се върти и има опции: мисля че беше F8,F2 и още едно за по нататък незнам какво да направя...моля помогнете,ще пусна и клип за каквото ми прави.

Благодаря Предварително!

Би трябвало F8 и после -v. За нататък потърси из нета, има доста инфо.

Към автора, задължително ли е МАК - Хакинтош, като може един Линукс с изцяло вид на MAC OS?

Към автора, задължително ли е МАК - Хакинтош, като може един Линукс с изцяло вид на MAC OS?

Мак ос НЕ Е САМО външен вид и дизайн!

Мак ос НЕ Е САМО външен вид и дизайн!

А какво е? Истинския е едно моднато FreeBSD, докато Хакинтоша е една нестабилна и несигурна ОС.

твърдиш това, защото си пробвал или просто си чешеш езика ?

Просто си чеша езика.Той и Уиндоус 7 май плюеше но си го ползва.Логика никаква.

Просто си чеша езика.Той и Уиндоус 7 май плюеше но си го ползва.Логика никаква.

Kой е плюел Windows 7? :beer::)

Аз го използвам още от ранните версии - BETA. Съобразявай се, като говориш и не се изказвай неподготвен!

твърдиш това, защото си пробвал или просто си чешеш езика ?

Не, защото съм 90% сигурен, не съм и нямам и намерение да я ползвам!

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Оло, кой е плюел Windows 7? :beer::)

Аз го използвам още от ранните версии - BETA. Съобразявай се, като говориш и не се изказвай неподготвен!

Мога и да греша!И аз съм човек.По спомен говоря.

Мога и да греша!И аз съм човек.По спомен говоря.

Определено не съм бил аз.

Определено не съм бил аз.

Много са с подобен аватар.Извинявам се за грешката,но Хакинтош както я обиждаш изобщо не е боза.Това че е да кажем трудно постижима и приложима в наши условия поради ред обстоятелства не значи,че не струва.

с оглед написаното от теб имам една гореща препоръка - ОСТАНИ СИ С УИНДОУС !

Без лоши чувства... :lol6:

Правилно, ама може английският да му е матерен за да установи, че трябва да прежали 1 HDD...

Аз си пущам 10.6.6 под vmWare от днес, но не съм изследвал за проблеми...

То има и откъде да се тегли

И как да се инсталира под Virtual Box

Редактирано от George_Dimov (преглед на промените)

Аз като ползвател на Хаки смея да твърдя ,че дори и в този си вид е в пъти по стабилна от Уиндоус, по лека,интуитивна,удобна,красива,лесна за работа и не на последно място без вируси,буби,въшки и тем подобни.Имам удоволствието от 2 месеца да работя и на iMac 21" и разлика голяма не видях спрямо машината с която съм в къщи. При мен инстала протича точно за 12 мин. със всичко работещо на 100%. Имам и 7-ца на другия хард и определено се осеща разликата м-у двете.Хаки може да се асемблиза за 300 лв. и то да си работи съвсем нормално и без нужда от дефрагментация,чистене на регистри, оптимизация ,антивирусна,стена и тн. Инсталацията и деинсталацията е сведена до елементарното влачене с мишката. Програмите са направени максимално удобни за ползване и са перфектно оптимизиани. Звука е по чист . Има още неща които може да се кажат но мисля че се схвана идеята.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.