Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

помощ нямам никакав звук на компа

Featured Replies

здравеите на вси4ки имам един проблем на лаптопа докато си настроивах звуовите настроики на една програма за преправяне на гласа влезнах в контролен панел заштото не ставаше от самата програма и нали не разбирам много от компиутри без да искам натиснах нещо и си прецаках микрофона на лаптопа но тои запецна по някав на4ин 4е се 4уваше някав шъшкащ звук и аз отидох в контролен панел и отидох на аудио драиверите и те са три единият за звуците в интернет така мисля другия за нещо друго но третия е за самото въспроизвеждане на звука и аз за да спра тоя шум щракнах върхо третия драивера и щракнах на забрани използването и така се озовах в тази оплетена ситуация :):doh: :doh: ако няко има отговор на проблема моляви пишете много благодаря претварително :blink: :blink: :wors:

здравеите на вси4ки имам един проблем на лаптопа докато си настроивах звуовите настроики на една програма за преправяне на гласа влезнах в контролен панел заштото не ставаше от самата програма и нали не разбирам много от компиутри без да искам натиснах нещо и си прецаках микрофона на лаптопа но тои запецна по някав на4ин 4е се 4уваше някав шъшкащ звук и аз отидох в контролен панел и отидох на аудио драиверите и те са три единият за звуците в интернет така мисля другия за нещо друго но третия е за самото въспроизвеждане на звука и аз за да спра тоя шум щракнах върхо третия драивера и щракнах на забрани използването и така се озовах в тази оплетена ситуация :):doh: :doh: ако няко има отговор на проблема моляви пишете много благодаря претварително :blink: :blink: :wors:

Ако не сте деинсталирали драйвера влезте в контролния панел и вижте дале има дефолт настройки.Може муте да сте дали или някакъв ефект.

Пробвай с "Възстановяване на системата"(System Restore) за да върнеш системата преди гафа.

• Автор

извиняваи за въпроса krali но каде да отида и какво да натисна за това въстановяване на системата

извиняваи за въпроса krali но каде да отида и какво да натисна за това въстановяване на системата

%systemroot%\system32\Restore\rstrui.exe

Пишеш това в Command Prompt (Старт > RUN), ще ти стартира System Restore мениджъра.Даваш "напред", и избираш някоя дата преди да стане гафа със системата.

Или ако ти е по-лесно:

"Start">> "Всички програми">> "Принадлежности">> "Системни инструменти">> "Възстановяване на системата".

Редактирано от krali (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.